logo's Regiegroep Drentse Onderwijskwaliteit, Provincie Drenthe en VDG

Aanmeldformulier Drentse Onderwijsdag 8 april 2020

Door het coronavirus is er ondertussen veel in de samenleving en in het onderwijs veranderd. Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Als gevolg hiervan hebben wij, Vereniging van Drentse Gemeenten, provincie Drenthe en de Regiegroep Drentse Onderwijskwaliteit, besloten om de jaarlijkse Drentse Onderwijsdag uit te stellen.

We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. We koersen op een nieuwe datum op 30 september. Zodra dit definitief is ontvangt u daar bericht over.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X