Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Samen zorgen we voor een levendig en sociaal Drenthe.

Aanmelding Hét compliment van Drenthe van start

4 september 2023

De inschrijving voor Hét compliment van Drenthe is gestart op 4 september. Ook dit jaar waardeert de provincie Drenthe het vrijwilligerswerk. Dit is het derde achtereenvolgende jaar dat de provincie Drentse vrijwilligers in het zonnetje zet. Het thema voor dit jaar is ‘Gelijke kansen’. Een vrijwilligersorganisatie/-initiatief aanmelden kan tot en met 30 september via www.provincie.drenthe.nl/compliment.

Met Hét compliment van Drenthe waardeert de provincie de inzet van vrijwilligers en krijgen zij een kans om wat extra’s te doen met 3.000 euro voor hun vereniging, club, initiatief of organisatie in Drenthe. CMO STAMM onderschrijft het belang van vrijwilligers in de provincie; zij verdienen de schijnwerpers. Ook dit jaar organiseren wij weer met veel enthousiasme Hét Compliment van Drenthe.

Aandacht voor gelijke kansen

De provincie kiest elk jaar een ander thema uit de Sociale Agenda Drenthe. In 2023 gaat Hét compliment van Drenthe over het thema gelijke kansen. Gelijke kansen betekent dat iedereen zich kan ontwikkelen en mee kan doen in de samenleving: zowel op sociaal als economisch vlak. Ongeacht waar en onder welke omstandigheden je geboren wordt. Het moet niet uitmaken wat bijvoorbeeld je afkomst of gender is, hoe gezond je bent of waar je woont.

Inschrijven tot en met 30 september

Werken jullie als vrijwilligersorganisatie aan gelijke kansen? Inspireer je anderen en werk je samen? Doe dan mee en maak kans op Hét compliment van Drenthe 2023. Meld je eigen organisatie/initiatief vanaf 4 tot en met 30 september 2023 aan of nomineer een andere organisatie.

Hét compliment van Drenthe

Na de sluitingsdatum selecteert de onafhankelijke jury vijf genomineerden. Op de ‘Dag van de Vrijwilliger’ op 7 december 2023 wordt de ontvanger van het compliment bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking op het Provinciehuis. Meer informatie staat op www.provincie.drenthe.nl/compliment.

Vorig jaar ging Hét compliment van Drenthe naar Stichting Dierenweide Stroomdal.

Meer informatie

CMO STAMM ondersteunt de provincie Drenthe met ‘Hét compliment van Drenthe’. Daarnaast helpt CMO STAMM vrijwilligersorganisaties bij het vergroten van kennis en vaardigheden en adviseren hen bij het aangaan van duurzame samenwerkingen.

Bekijk de flyer Hét compliment van Drenthe – waardering voor vrijwilligers.

We stellen het zeer op prijs als je deze flyer zo veel mogelijk in jouw vrijwilligersnetwerk wilt verspreiden! Alvast heel erg bedankt. Wil je meer informatie, bel of mail ons!

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X