Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Groningse vrijwilligers zijn onmisbaar! Ze bieden sociale steun, helpen anderen zonder twijfel, beschermen het milieu, en maken onze provincie en stad levendig. Bedank een vrijwilliger vandaag!

Geef vrijwilligers waardering tijdens de Dag van de Vrijwilliger (7 december)

6 november 2023

Vrijwilligers maken Groningen mooier, zowel in de provincie als in de stad. Iedere vrijwilliger verdient het om af en toe waardering te ontvangen. 7 december, de Nationale Dag van de Vrijwilliger, is daar een uitgelezen moment voor. Vanaf 6 november begint een campagnemaand om de Groningse vrijwilligers te bedanken en anderen nieuwsgierig te maken naar vrijwilligerswerk.  

Doe je ook mee?

Ken jij iemand die mooie dingen doet als vrijwilliger? Verras diegene dan met een speciaal ontworpen Groningse bedankkaart. Liever digitaal iemand een pluim geven? Plaats zijn/haar/diens naam op de Wall of fame en vertel waarom het zo’n topper is. Beiden is natuurlijk helemaal fantastisch!

 

Verras ook een vrijwiliiger

 

Op vrijwilligersgroningen.nl/bedankt lees je 10 inspirerende en hartverwarmende verhalen van vrijwilligers die zich inzetten voor stad en provincie!

Vrijwilligers Groningen voert deze campagne samen met zoveel mogelijk vrijwilligersorganisaties en hun vrijwilligers. Zij bieden input, materialen en ideeën voor promotie en campagne-activiteiten. Hoe meer organisaties en vrijwilligers de campagne ondersteunen, hoe groter de impact en hoe meer mensen geïnspireerd raken om vrijwilligerswerk te doen. Dus doe óók mee!

Vrijwilligers Groningen

De organisaties achter Vrijwilligers Groningen vinden het belangrijk om mensen die zich inzetten als vrijwilliger in het zonnetje te zetten. Provincie Groningen en gemeente Groningen maken deze campagne mogelijk. De waarderingscampagne voor vrijwilligers is een initiatief van Groninger Dorpen, Huis voor de Sport Groningen, CMO STAMM, KultuurLoket, Link050, Stichting Present en Humanitas.

 

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X