Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

We gaan werken aan een methode die jonge (zorg)vrijwilligers en mantelzorgers beter bereikt.

EU-subsidie In for Care

13 oktober 2016

CMO STAMM heeft een driejarige Europese subsidie gekregen om te werken aan een methode die jonge (zorg)vrijwilligers en mantelzorgers beter bereikt. De subsidie is aan CMO STAMM toegekend in het kader van ‘In for Care’, een internationaal project dat als doel heeft dienstverlening te innoveren door het optimaal inzetten en gebruiken van (in-)formele netwerken. Vanuit zes Noord-Europese landen hebben in totaal negen partners aan het projectvoorstel gewerkt dat zich richt op de uitdagingen die vergrijzing, bezuinigingen en een groeiende vraag naar zorg met zich meebrengen.

Interreg, een EU-subsidieregeling voor overheden, bedrijven en kennisinstellingen, heeft het voorstel gehonoreerd en daarmee aan CMO STAMM een subsidie voor drie jaar toegekend. Binnen deze subsidieregeling werken partijen uit meerdere landen samen op het gebied van duurzame ruimtelijke en regionale ontwikkeling om oplossingen te vinden voor gezamenlijke problemen.

Het projectvoorstel heet voluit ‘In for Care, informal care and voluntary assistance: innovation in service delivery in the North Sea Region’. De universiteit van Agder (Noorwegen) is leadpartner van het project. Vanuit zes Noord-Europese landen met in totaal negen partners is gewerkt aan het projectvoorstel. Het project ‘In for Care’ heeft een looptijd van 3 jaar en is per 1 oktober 2016 gestart.

logo In For Care - Interreg

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2022 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X