Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

november, 2017

13novallday14ACSIS 2017(Gehele dag) Universiteit van Tallinn

Evenement details

Op 13 en 14 november 2017 vindt ACSIS 2017 plaats! Een tweedaagse werkconferentie, georganiseerd door het Europese Horizon 2020-project ACCOMPLISSH, gecoördineerd door Sharon Smit, directeur van Sustainable Society (RUG). Marja Janssens van CMO STAMM neemt hieraan deel.

Wat: ACSIS 2017
Wanneer: 13 en 14 november 2017
Waar: Tallinn, Estland

Als verschillende instituten willen samenwerken bij het vinden van nieuwe oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, bleek de aanpak van co-creatie erg effectief. Het Europese Horizon 2020-project ACCOMPLISSH werkt aan het vinden van innovatieve methoden van samenwerking en co-creatie in de zogenaamde quadruple helix-setting, een ecosysteem bestaande uit universiteiten, overheden, industrie en maatschappelijke organisaties. Tijdens deze tweedaagse werkconferentie wordt co-creatie in de praktijk gebracht. De conferentie is zeer interactief. Masterclasses, workshops, dialoogsessies en live co-creatiesessies maken deel uit van het programma.

Om van co-creatie een succes te maken, is actieve en symmetrische communicatie van groot belang. Belangrijke eerste stappen zijn het faciliteren van actieve communicatie en actief luisteren. Door reflectiemethoden te gebruiken en te werken met duidelijke uitdrukking van verwachtingen aan het begin van co-creatiesessies, zullen de uitkomsten effectiever zijn. Deze diepere communicatielaag is de sleutel tot effectieve co-creatie. Communiceren met een breder publiek is een van de hoogtepunten van de werksessie.

Deze 2-daagse werksessie zal veel nieuwe ideeën bieden over hoe je kunt co-creëren, met veel nieuwe contacten in heel Europa en geeft de mogelijkheid om echt te leren hoe je op een effectieve manier co-creëert.

Volledig programma

ACCOMPLISSH

Het zorgvuldig gekozen acroniem ACCOMPLISSH staat voor: versnellen van co-creatie door het opzetten van een multi-actor platform voor impact van sociale wetenschappen en geesteswetenschappen. Het dekt het project in één woord: we zullen de uitdaging aangaan om een ​​innovatief valorisatieconcept te ontwikkelen dat de positie en impactgeneratie van SSH-onderzoek zal versterken en zal bijdragen aan innovatie voor een verscheidenheid aan lead-users en eindgebruikers.

Meer informatie:
Marja Janssens

Tijd

november 13 (Maandag) - 14 (Dinsdag)

Locatie

Universiteit van Tallinn

10120 Tallinn, Narva Mnt. 25, Estland

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X