Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

juni, 2017

29juni17:0020:00Adviescafé Bewonersinitiatieven met impact Groningen17:00 - 20:00 CMO STAMM - locatie Groningen

Evenement details

In juni en juli ben je van harte welkom bij onze Adviescafés en Fondsenwervingscafés voor bewonersinitiatieven. Deze cafés zijn bestemd voor iedereen met een goed idee, en zijn dus open voor inwonersinitiatieven, stichtingen, verenigingen, sociale ondernemers en andere geïnteresseerden.

In onze Adviescafés kun je binnen lopen met vragen over je idee of initiatief, verkennen we samen financieringsmogelijkheden en bieden we je gratis mini workshops. We hebben een gevarieerd aanbod samengesteld, zodat je goed geïnformeerd en vol ideeën naar huis gaat. Schrijf je snel in, want vol = vol!

In onze Fondsenwervingscafés kun je kennismaken met lokale en landelijke fondsen (o.a. Oranje Fonds en VSBfonds) om te kijken of jouw idee of initiatief in aanmerking komt voor een financiële bijdrage. De fondsen stellen zichzelf voor waarna er voldoende tijd is om zelf met hen in gesprek te gaan.

Aanmeldformulier

Adviescafé 28/29 juni -Wat kun je verwachten?

 • Maak een praatje met een van onze adviseurs! Ze nemen een half uur de tijd om jouw idee te bespreken, kansen te verkennen en al je vragen te beantwoorden. Heb je vragen over financiering? Kansen genoeg, we denken graag met je mee:
  • Globale kennismaking met financieringsmogelijkheden, bereid je voor op het Fondsenwerfcafé;
  • Aanspraak maken op het extra budget dat de NAM beschikbaar stelt aan bewonersinitiatieven via het Loket Leefbaarheid in aardbevingsgebied (Groningen);
  • Welke kansen biedt de Vitaal Platteland regeling (Drenthe)?;
  • Welke fondsen passen bij jouw initiatief? In juli organiseren we twee Fondsenwervingscafés met landelijke en lokale fondsen. Vast samen voorbereiden?;
 • Volg een miniworkshop: (30 minuten, startend op ieder heel uur)
  • Gaan voor een coöperatie;
  • Fondsenwerven – tips & trics;
  • Ontwikkel je verdienmodel.

Houd de agenda op onze site in de gaten, want ook in het najaar bruist het bij CMO STAMM op het terrein van bewonersinitiatieven!

Meer informatie:
Geerte Boven, 06 573 146 01, g.boven@cmostamm.nl
Esther Rodenburg, 06 460 821 11, e.rodenburg@cmostamm.nl

Tijd

(Donderdag) 17:00 - 20:00

Locatie

CMO STAMM - locatie Groningen

Laan Corpus den Hoorn 100-2 Groningen (navigatie: huisnummer 98 invoeren svp)

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X