Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

november, 2021

08nov13:0017:00Besluitvormingsbijeenkomst Mantelzorg in Westerkwartier13:00 - 17:00 De Postwagen

Evenement details

Een op de drie inwoners van de gemeente Westerkwartier is mantelzorger, zorgt (onbetaald) voor een gezinslid, vriend of buur. De gemeente, CMO STAMM en Sociaal Werk De Schans vinden het daarom belangrijk om ‘met elkaar’ te bekijken wat er nodig is om ervoor te zorgen dat het goed gaat met deze voor de samenleving onmisbare groep. Op dinsdag 9 november praten én beslissen deelnemers mee tijdens een besluitvormingsbijeenkomst over mantelzorg in de gemeente Westerkwartier.

Doel van de besluitvormingsbijeenkomst mantelzorg is gezamenlijk tot een concreet plan te plan. Dit plan wordt vervolgens aan wethouder Bert Nederveen overhandigd.

De centrale vraag van de Besluitvormingsbijeenkomst Mantelzorg in Westerkwartier op dinsdag 9 november 2021 is :

Wat is ervoor nodig dat het goed gaat met mantelzorgers in Westerkwartier? 

Om die vraag goed te kunnen beantwoorden vragen wij iedereen die dit belangrijk vindt en zich betrokken voelt bij mantelzorgers of zelf mantelzorger is om hierover mee te beslissen. Ben jij er ook bij? We kunnen je hulp goed gebruiken!

Meedoen?

Iedereen die het belangrijk vindt om mee te praten over mantelzorg in Westerkwartier roepen we op om mee te doen aan dit unieke proces. Om optimaal mee te kunnen doen spreken we iedereen die erbij wil zijn van tevoren in een informatief gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jij nodig hebt om op een fijne manier mee te kunnen doen aan de bijeenkomst.

Daarna is de Besluitvormingsbijeenkomst op dinsdagmiddag 9 november. Tijdens deze bijeenkomst maken we samen met alle betrokkenen een plan. De gemeente geeft vooraf de kaders, maar besluit niet achteraf wat er in het plan komt. Een uniek proces dus, waar jouw mening echt gehoord wordt! Lees meer over het proces en het informatieve gesprek.

Aanmelden!

Je kunt je aanmelden voor een informatief gesprek. Een afspraak maken kan via ons secretariaat, telefoonnummer: 050 577 01 01.

Na het maken van een afspraak ontvang je een e-mail met daarin een uitnodiging voor een overleg (online of fysiek) op het door jou gekozen moment. Iedereen die deel wil nemen aan de  besluitvormingsbijeenkomst op 9 november 2021 van 13:00 uur tot 17:00 uur wordt vooraf gesproken in een informatief gesprek.

Als het informatieve gesprek is geweest, ontvang je een uitnodiging voor de besluitvormingsbijeenkomst.

We hopen dat je meedoet!

Digitale ondersteuning nodig?

Heb je nog nooit digitaal vergaderd, vind je dit lastig of heb je hier nog vragen over? Sociaal Werk De Schans helpt je hier graag bij. Neem daarvoor contact op met 0594- 745 620 en vraag naar Carla Helder of mail naar mantelzorg@sociaalwerkdeschans.nl.

Heb je nog vragen over het proces? Bel dan naar Simone Barends, Mette Wijling, Geerte Boven of Marleen Meijer van CMO STAMM: 050 577 0101.

Tijd

(Maandag) 13:00 - 17:00

Locatie

De Postwagen

Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert

Organisator

CMO STAMM, gemeente Westerkwartier en Sociaal Werk De Schans

© 2022 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X