Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

december, 2018

13dec15:3017:30CMO STAMMLAB met Joris Luyendijk en Jitske Kramer15:30 - 17:30 De Wolkenfabriek, Energieweg 10, Groningen

Evenement details

Het CMO STAMMLAB is de jaarlijkse netwerkbijeenkomst voor onze relaties met afwisselende en inspirerende thema’s en sprekers.

Datum: Donderdag 13 december 2018
Tijd: Inloop vanaf 15.00 uur, lezing 15.30 – 17.30 uur, aansluitend hapje & drankje
Locatie: De Wolkenfabriek, Energieweg 10, Groningen

Onze jaarlijkse lezing heeft dit jaar het thema ”Over grenzen heen”, met Joris Luyendijk en Jitske Kramer.

Over grenzen heen

Bij veel mensen is het vertrouwen in politiek en bestuur aan erosie onderhevig. Zij voelen zich niet gehoord en gezien. Polarisatie dreigt. Wat betekent dit voor onze democratie? Durven we als Noordelijke bestuurders en professionals uit onze eigen bubbel te stappen? En zijn wij in staat om het ‘echte gesprek’ met werkelijk iedereen in de samenleving te voeren? Kunnen we de ervaringen van de ander dan ook echt verwelkomen?

Joris Luyendijk en Jitske Kramer beschouwen deze ontwikkelingen vanuit antropologisch perspectief. Zij gaan voorbij aan de bekende verklaringen voor het groeiende populisme en houden je een spiegel voor. Beide sprekers prikkelen je om stevig na te denken. Met flair en lef zoeken ze de diepgang op naar verrassende nieuwe inzichten en praktische toepasbaarheid.

Joris Luyendijk (1971) is antropoloog en journalist. Hij schreef onder andere de bestsellers en prijswinnende boeken ‘Het zijn net mensen’ en ‘Dit kan niet waar zijn’. Zijn laatste publicatie is ‘Kunnen we praten’.

Jitske Kramer (1973) is corporate antropoloog, trainer en spreker. Zij schreef onder andere ‘Deep Democracy, de wijsheid van de minderheid’ en ‘Corporate Tribe’, managementboek van het jaar 2016.

Aanmelden

Heb je zin in inspiratie? Op dit moment hanteren we een wachtlijst. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst.

Tijd

(Donderdag) 15:30 - 17:30

Locatie

De Wolkenfabriek, Energieweg 10, Groningen

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X