Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

maart, 2023

23maa13:0017:30Conferentie - Samen werken aan het sociaal domein13:00 - 17:30 Locatie in de gemeente Oldambt

Evenement details

Op donderdagmiddag 23 maart 2023 vindt de Conferentie Samen werken aan het sociaal domein plaats in de gemeente Oldambt. De conferentie is niet openbaar toegankelijk. Genodigden (professionals, bestuurders, beleidsmakers, inwoners en ervaringsdeskundigen uit het sociaal domein in Oldambt) hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Deze conferentie wordt medegeorganiseerd door CMO STAMM in opdracht van gemeente Oldambt. 

Wat is er nodig in het sociaal domein voor Oldambster inwoners?

De gemeente Oldambt ontwikkelt een nieuwe koers voor het sociaal domein. De koers gaat over wat we belangrijk vinden en hoe we dit gaan doen. Dit gaat over verschillende onderwerpen, zoals het versterken van de onderlinge samenwerking en het bestrijden van armoede. Maar denk ook aan de zorg voor oudere inwoners en aandacht voor de ontwikkeling van jongeren.

Waarom deze conferentie?

We kunnen als gemeente niet alle problemen oplossen. En we kunnen dit zeker niet alleen. Daarom willen we op 23 maart samen de nieuwe koers bespreken. Zodat onze plannen goed aansluiten bij wat er nodig is in Oldambt.

Wat gaan we doen?

Inspiratie en actie staan op deze middag centraal. We starten met prikkelende woorden van Tim ’S Jongers en informatie over de nieuwe koers. Daarna gaan we aan tafels in gesprek over onderdelen van de koers. Bijvoorbeeld over positieve gezondheid, ‘lokale’ arbeidsmarkt, jeugd, armoede en toegang tot onze dienstverlening.

Meer weten?

Neem contact op met Davita van der Zwan.
06-13581673
d.vanderzwan@cmostamm.nl

Tijd

(Donderdag) 13:00 - 17:30

Locatie

Locatie in de gemeente Oldambt

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X