Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

juli, 2018

12jul13:0017:30Digitale innovaties in de schuldhulpverlening13:00 - 17:30 Noordlease Stadion

Evenement details

Datum                 donderdag 12 juli 2018
Tijdstip                inloop 13:00, start programma 13:30 – 17:30 uur
Locatie                Noordlease Stadion (voormalig Euroborg), ingang FC Groningen, Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen
Kosten                 gratis
Genodigden       schuldhulpverleners, bestuurders, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers en andere geïnteresseerden

Hoe kunnen we pijnlijke schulden voorkomen en er samen voor zorgen dat mensen die toch in de problemen komen eerder de juiste hulp vinden en krijgen? Een taai vraagstuk dat vraagt om samenwerking en krachtige, digitale innovaties! Ter inspiratie nodigen wij je uit om donderdagmiddag 12 juli 2018 kennis te maken met een aantal toonaangevende innovaties in de schuldhulpverlening.

Programma
Laat je na het welkomstwoord door wethouder Mattias Gijsbertsen inspireren door Hans Julsing, directeur Inkomensdienstverlening, en Günther Bosman, senior projectmanager, allen van de gemeente Groningen. Zij vertellen je over hoe zij blockchaintechnologie gaan inzetten in de schuldhulpverlening (en wat het eigenlijk is). Blockchaintechnologie leent zich bij uitstek voor omgevingen waar veel partijen informatie op een betrouwbare wijze willen uitwisselen. Uiteraard geeft CMO STAMM een update over actuele projecten zoals Schouders Eronder en Moedige Mensen Groningen.

En ga bijvoorbeeld tijdens een interactieve, korte lezing in gesprek met Hendrik-Jan Graber over Geldfit. Hij ziet kans de doelgroep al twee jaar eerder te vinden en te bereiken dan nu vaak het geval is. Ook Martijn Boer neemt je mee in de wereld van de Voorzieningenwijzer, een digitale tool waardoor er direct grote besparingen kunnen worden gerealiseerd. En er komt meer…

Wil je je alvast verdiepen in het blockchain initiatief? Lees het artikel Blockchain helpt Groningse inwoners met schulden (PDF).

Aanmelden

Informatie

Dushenka van Kooten
d.vankooten@cmostamm.nl
06 518 570 78
 

 

Tijd

(Donderdag) 13:00 - 17:30

Locatie

Noordlease Stadion

Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X