Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

mei, 2018

31mei19:3021:30Informatiebijeenkomst Baankansen via New Jobportunities (Groningen)19:30 - 21:30 CMO STAMM - locatie Groningen

Evenement details

“New Jobportunities” is een Europees gesubsidieerd project in de Eems Dollard grensregio. Het project biedt vrouwen die in principe geen recht op een uitkering of aanvullende scholing en begeleiding de tools die zij nodig hebben. Met persoonlijke en concrete ondersteuning en scholing bij de zoektocht naar betaald werk in de grensregio vergroten zij hun kansen op de arbeidsmarkt.

Op 13 augustus 2018 gaat een nieuwe leergang van start. Informatiebijeenkomsten zijn op 24 mei in Emmen en op 31 mei in Groningen. Geïnteresseerd? Vraag meer informatie op over het aankomende programma en meld je aan bij Maud Diemer via m.diemer@cmostamm.nl / 06 460 782 22, of bij projectmedewerker Sandra Lakebrink sandra.newjobportunities@gmail.com.

* Het project “New Jobportunities” is onderdeel van het koepelproject Arbeidsmarkt Noord en wordt met ondersteuning van de Eems Dollard Regio in het kader van het INTERREG V A-programma Deutschland-Nederlandgefinancierd met middelen uit het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Niedersächsisches Ministerium für Bundes- und Europaangelegenheiten und Regionale Entwicklung alsmede de provincies Groningen, Drenthe en Fryslân.

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:30

Locatie

CMO STAMM - locatie Groningen

Laan Corpus den Hoorn 100-2 Groningen (navigatie: huisnummer 98 invoeren svp)

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X