Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

oktober, 2017

17okt19:0022:00Inspiratiebijeenkomst voor verenigingen en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Stadskanaal19:00 - 22:00 Buurtcentrum Noordstee

Evenement details

Op dinsdagavond 17 oktober organiseert Welstad in samenwerking met ‘Sterk Vrijwilligerswerk’* een bijeenkomst voor verenigingen en vrijwilligerswerkorganisaties uit de gemeente Stadskanaal.

Op deze bijeenkomst kun je kennis en inspiratie opdoen over onderwerpen die vrijwel alle organisaties met vrijwilligers bezighouden:

  • Hoe vinden we de vrijwilligers die we nodig hebben;
  • Hoe kunnen we onze organisatie beter zichtbaar maken;
  • Wat kunnen we samen met andere organisaties oppakken?
 Datum  Dinsdag 17 oktober 2017
 Tijd  Vanaf 18.00 uur ben je welkom voor soep en een broodje

Het programma loopt van 19:00-22:00 uur

Na afloop is er tijd voor hapjes en een ‘netwerkborrel’

 Locatie  Buurtcentrum Noordstee, Berkenstraat 2d in Stadskanaal (SPW voetbalveld)
 Kosten  Met dank aan de provincie Groningen is de deelname gratis

Programma

Na een openingswoord door wethouder Francis Boen kun je deelnemen aan enkele workshops. Het is de bedoeling dat je er twee kiest uit het volgende aanbod:

a. ‘Meer vrijwilligers in kortere tijd’, door Anne Prins van Sport Drenthe
b. ‘Vrijwilligers met een beperking: focus op talent in plaats van beperking, wat levert dat op?’, door Jaap Boer van het VIP! Stadskanaal i.s.m. Lentis
c. ‘Aan de Slag’: hoe versterk je jouw vrijwilligersorganisatie door de inzet van gemotiveerde vluchtelingen?’, door Jacqueline Haarmans, projectleider ‘Aan de Slag’ Stadskanaal
d. ‘Succesvol communiceren met sociale media’, door Nik Poortinga, buurtwerker sport van Welstad
e. ‘JouwTV: promoot jullie organisatie en activiteiten op een eigentijdse manier: met vlogs en/of YouTube filmpjes’, door Alex Bos en Dorien Franken van RTV1, streekomroep voor de Veenkoloniën

*‘Sterk Vrijwilligerswerk’ is een initiatief van verschillende landelijke en provinciale organisaties (o.a. NOC*NSF, KNVB, Huis voor de Sport Groningen, Groninger Dorpen en CMO STAMM) samen met lokale welzijnsorganisaties. ‘Sterk Vrijwilligerswerk’ richt zich op het versterken van verenigingen en vrijwilligersorganisaties door te stimuleren en ondersteunen dat zij ervaring delen en samenwerken.

Aanmelden

Je kunt tot 10 oktober je organisatie aanmelden, bij voorkeur met 1 of 2 bestuursleden. Vermeld welke twee workshops je wilt volgen (of de optie: geen voorkeur).
Aanmelden kan bij Stichting Welstad, per email info@welstad.nl of telefonisch 0599-635999 (receptie/administratie Welstad).

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 22:00

Locatie

Buurtcentrum Noordstee

Berkenstraat 2d in Stadskanaal (SPW voetbalveld)

Organisator

Welstad in samenwerking met ‘Sterk Vrijwilligerswerk’info@welstad.nl

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X