Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

februari, 2018

07feb14:0017:00Inspiratiemiddag over Jong Hoogeveen14:00 - 17:00 De Tamboer

Evenement details

Op woensdag 7 februari a.s. organiseert CMO STAMM samen met de gemeente Hoogeveen van 14.00 – 17.00 uur een inspiratiemiddag over Jong Hoogeveen in de Tamboer. Tijdens de inspiratiemiddag willen we je graag laten zien en ervaren wat we allemaal gezamenlijk al doen in Jong Hoogeveen. Er gebeurt al heel veel rondom Jong Hoogeveen en op veel manieren wordt gewerkt aan het vergroten van kansen voor onze kinderen. De middag is bedoeld om te leren, te ontmoeten, geïnspireerd te raken en waar mogelijk ook al concrete afspraken te maken rondom een project of initiatief. 

Wat gaan we doen?

Tijdens de inspiratiemiddag willen we je graag laten zien en ervaren wat we allemaal gezamenlijk al doen in Jong Hoogeveen. Er gebeurt al heel veel rondom Jong Hoogeveen en op veel manieren wordt gewerkt aan het vergroten van kansen voor onze kinderen. De middag is bedoeld om te leren, te ontmoeten, geïnspireerd te raken en waar mogelijk ook al concrete afspraken te maken rondom een project of initiatief.

Inspiratieplein

Dit doen we op een leuke, afwisselende manier. Het programma bestaat uit gesprekken, presentaties en korte workshops op het INSPIRATIEPLEIN, afgewisseld met pitches van goede voorbeelden. Daarnaast is er volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en nieuwe ideeën.

De inspiratiemiddag is voor iedereen die met kinderen en jongeren werkt in Hoogeveen, dus zowel voor professionals als voor vrijwilligers. We zouden het erg fijn vinden als je deze middag aanwezig wilt zijn bij de inspiratiemiddag. Je kunt je aanmelden door te mailen naar: e.otten-kroesen@dewoldenhoogeveen.nl.

Aanmelden kan tot 1 februari 2018

Wil je jouw project of idee ook graag presenteren tijdens de inspiratiemiddag, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Meld dat zo snel mogelijk aan Ellen Otten, via het bovenstaande emailadres.

Meer informatie
Lisette Trinks-Spendel
www.highfivehoogeveen.nl

Logo Jong Hoogeveen gekleurde hand met daaronder de tekst High Five

Tijd

(Woensdag) 14:00 - 17:00

Locatie

De Tamboer

Hoofdstraat 17, 7902 EA Hoogeveen

© 2022 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X