Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

oktober, 2022

25okt16:0018:00Inspiratiesessie Gezonde Werkvloer16:00 - 18:00 Beilen

Evenement details

Op dinsdag 25 oktober van 16:00 – 18:00 uur organiseert Drenthe Gezond in samenwerking met de Drentse JOGG-gemeenten en JOGG-landelijk een inspiratiesessie: Gezonde Werkvloer. 

Wilt u zich inzetten voor de vitaliteit van uw medewerkers/collega’s? Vitaliteit is meer dan alleen gezond eten en voldoende bewegen. Ook een gezonde werk-privébalans en het blijven uitdagen van uw medewerkers speelt een belangrijke rol. Vitale werknemers zijn energiek, goed inzetbaar en over het algemeen minder ziek. Gunstig voor werkgever én werknemer. Het loont dus om te investeren in de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van mensen. Maar waar begint u? En, hoe doet u dat zonder dat uw medewerkers het als bemoeierig ervaren?

Tijdens deze sessie nemen we u mee in een divers programma. Herre Zonderland geeft een inspirerende presentatie over vitaliteit op de werkvloer, waarin hij ingaat op wat we kunnen leren van de topsport als het gaat om presteren, rusten, voeding en balans. Daarnaast vertellen verschillende lokale ondernemers, waaronder New Nexus, over hoe zij investeren in een gezonde werkvloer. Er is veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en er worden handvatten geboden om zelf aan de slag te gaan met een gezonde werkvloer. Afsluitend is er een borrel.

Aanmelden

Voor wie? Management, HR, P&O, preventiemedewerkers en andere geïnteresseerden uit de publieke, private en maatschappelijke sector in Drenthe. Deelname is kosteloos.

Klik hier om je aan te melden voor de inspiratiesessie

Meer informatie

Meer informatie of vragen? Neem contact op met:

Dorien van de Kant – 06 30 94 73 46 / d.vandekant@cmostamm.nl

Evelien Mulder – 06 13 58 21 26 / e.mulder@cmostamm.nl

Zie ook drenthesamengezond.nl/agenda/inspiratiesessie-gezonde-werkvloer

Tijd

(Dinsdag) 16:00 - 18:00

Locatie

Beilen

Organisator

Drenthe Gezond in samenwerking met de Drentse JOGG-gemeenten en JOGG-landelijk

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X