Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

juni, 2019

11juni14:0017:00Kennisproeverij financiële problemen op de werkvloer14:00 - 17:00 Hoogeveen

Evenement details

Programma Kennisproeverij 11 juni Financieel fitte werknemers

 

Op 11 juni aanstaande vindt de kennisproeverij van het Platform Financiële Zelfredzaamheid Hoogeveen plaats. De kennisproeverij vindt plaats in Hoogeveen van 14.00 tot 17.00 uur. In samenwerking met het Nibud organiseren we een kennisproeverij over medewerkers met financiële problemen. 

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om kennis en ervaring over dit onderwerp te delen en kunnen deelnemen aan twee van de drie aangeboden workshops:

Workshop 1 – Omgaan met medewerkers met schulden

Handvatten en praktische tips om als werkgever adequaat om te gaan met werknemers met schulden. Wat kunt u doen en wat mag u doen?

Workshop 2 – Voor één dag arm

Tijdens deze serious game beleeft u zelf hoe snel een werknemer in de financiele problemen kan komen en welke stress dat veroorzaakt. Rekeningen stapelen zich voor uw neus op, schuldeisers en deurwaarders hijgen in uw nek.

Workshop 3 – Wie zijn de werkende armen?

Aan de hand van begrotingen wordt inzicht gegeven in de inkomsten en uitgaven van huishoudens met een minimuminkomen. Wat gebeurt er wanneer het inkomen stijgt en toeslagen wegvallen? Wie zijn (momenteel) de meest kwetsbare groepen?

Aanmelden

Aanmelden voor deze proeverij is verplicht, zodat we rekening kunnen houden met het klaarzetten van de ruimte en de catering. Opgave via: info@platformfinancieleredzaamheid.nl

Tijd

(Dinsdag) 14:00 - 17:00

Locatie

Hoogeveen

Organisator

CMO STAMM, Platform Financiële Zelfredzaamheid Hoogeveen & Nibud

© 2021 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X