Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

juni, 2023

22juni16:0018:00New Job Café Terug naar werk?16:00 - 18:00 Growing, Emmen

Evenement details

Uitnodiging New Job Café

Terug naar werk? Je bent van harte uitgenodigd bij het New Job Café op 22 juni 2023 van 16.00 – 18.00 uur in Emmen. De doelgroep is iedereen die terug wil naar werk, maar voornamelijk niet-uitkeringsgerechtigden. Deelname is gratis.

Aanmelden via Kikie Teunissen, k.teunissen@cmostamm.nl

Over New Jobportunities 2.0

Het project New Jobportunities 2.0 is een samenwerking van de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe, het UWV, de Agentur für Arbeit Nordhorn, Zero to One, de Volkshochschule Meppen, het Rijnland Instituut en CMO STAMM. Doel is het aanboren van de ‘stille reserve’, de groep mensen die nu niet werkt maar géén uitkering heeft. Het zijn zeer gemotiveerde arbeidskrachten die graag weer herintreden op de arbeidsmarkt. Niet omdat het moet – maar omdat ze dat willen. Dit vanuit de gedachte dat werken niet alleen een inkomen is, maar ook een vorm van zingeving.

Met New Jobportunities 2.0 willen de samenwerkende partijen 100 werkzoekenden uit de grensstreek van de provincie Drenthe en Landkreis Emsland begeleiden naar de grensoverschrijdende arbeidsmarkt. Werkzoekenden worden begeleid naar ondernemers of overheidsinstellingen in de Duits-Nederlandse grensregio. Het gaat om werkgevers die op  zoek zijn naar gemotiveerd personeel in de maakindustrie, ICT en/of zorg. Eén arbeidsmarkt zonder grenzen.

Tijd

(Donderdag) 16:00 - 18:00

Locatie

Growing, Emmen

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X