Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

september, 2021

23sep12:3017:00Online Fondsendag12:30 - 17:00 Online

Evenement details

Heb jij een idee dat bijdraagt aan de toekomst van Groningen en ben je daarvoor op zoek naar advies of financiering? Ideeënbank Groningen en Nationaal Programma Groningen organiseren op donderdag 23 september een online Fondsenmiddag. Tijdens deze middag krijg je de gelegenheid om je idee aan adviseurs, regionale én landelijke fondsen te presenteren. Zij helpen je graag verder op weg!.

  • Datum: Donderdag 23 september
  • Tijd: Pitch van 5 minuten tussen 12.30 – 17.00 uur

Hoe werkt het?

Tijdens de Fondsendag presenteer jij je idee voor verschillende adviseurs en fondsen. Adviseurs van bijvoorbeeld Stichting Groninger Dorpen, Samenwerkingsverband Noord-Nederland, CMO STAMM en GroBusiness zijn aanwezig en helpen je bij het verder ontwikkelen van je plan of het zoeken naar financieringsmogelijkheden. Daarnaast kunnen regionale en landelijke fondsen bij jouw pitch aansluiten als zij denken dat een aanvraag bij hen kansrijk kan zijn.

Je krijgt maximaal vijf minuten de tijd om jouw idee of project toe te lichten, oftewel te pitchen. Korter mag ook. De aanwezige adviseurs en fondsen hebben vooraf jouw projectbeschrijving gelezen. Let op: de bijeenkomst vindt plaats om advies te krijgen en contact te leggen met fondsen, niet om direct een aanvraag te doen.

Na jouw presentatie van vijf minuten zijn er nog vijf minuten waarin de adviseurs en fondsen kunnen reageren. In de week na je pitch nemen we contact met je op om te checken of je nog vragen hebt en om eventuele contactgegevens door te sturen.

Deelnemen?

Aanmelden voor deze middag kan via nationaalprogrammagroningen.nl/fondsendag. via de knop ‘Selecteer Een Tijd’ bovenaan de eventpagina. Je kunt daar een ticket kiezen voor het tijdsblok waarin je wilt pitchen. Meld je aan vóór maandag 13 september. Wacht niet te lang met aanmelden, er is ruimte voor dertig pitches. Op 20 september hoor je op welke tijd je precies bent ingedeeld. Ook krijg je dan meer informatie over hoe het online pitchen werkt.

Nadat je een tijdvak hebt gekozen, stellen we je een aantal aanvullende vragen. Deze informatie delen we van tevoren met de fondsen.

Vragen?

Neem voor meer informatie gerust contact met de Ideeënmakelaar Esther Rodenburg.

 

Logo NPG en Ideeënbank Groningen

Tijd

(Donderdag) 12:30 - 17:00

Locatie

Online

Organisator

Ideeënbank Groningen en Nationaal Programma Groningen

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X