Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

maart, 2019

04maa20:0022:00Provinciale verkiezingsdebat Zorg & Leefbaarheid Groningen20:00 - 22:00 Groninger Forum

Evenement details

Wat zijn de plannen van provinciale politieke partijen op het gebied van zorg en leefbaarheid?

Bekijk het debat live mee: https://www.dvhn.nl/groningen/Kijk-hier-live-Het-debat-over-de-toekomst-van-jouw-Groningen-24231140.html

Op 20 maart a.s. zijn de Provinciale Statenverkiezingen. In de provincie Groningen doen 14 politieke partijen mee. Wat hebben zij inwoners van onze provincie te bieden op het gebied van zorg en leefbaarheid? Daarover gaat het verkiezingsdebat Zorg & Leefbaarheid dat Dagblad van het Noorden live uitzendt en waarvan het uitgebreid verslag doet op maandagavond 4 maart in Groningen.

Aan het debat doen vooralsnog 12 van de 14 provinciale partijen mee: CDA, Christen Unie, D66, GroenLinks, Groninger Belang, Partij voor de Dieren, PvdA, Partij voor het Noorden, PVV, SP, VVD en 50Plus. Zij zullen in gesprek gaan over (onder andere) de thema’s zorg en leefbaarheid. De debatten worden ingeleid door inwoners zelf.

Het debat begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in de evenementenzaal van het Groninger Forum, Hereplein 73 in Groningen. Het Dagblad van het Noorden zorgt dat de debatten live met beeld en geluid gestreamd worden op www.dvhn.nl.

Het debat wordt georganiseerd door Zorgbelang Groningen, zaVie, Platform Hattinga Verschure, de Vereniging Groninger Dorpen, CMO STAMM en Dagblad van het Noorden. Wees van harte welkom!

Tijd

(Maandag) 20:00 - 22:00

Locatie

Groninger Forum

Hereplein 73, Groningen

© 2022 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X