Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

november, 2023

15nov15:3017:30Publieksacademie Kinderarmoede Twente15:30 - 17:30 Stadstheater De Bond in Oldenzaal

Evenement details

📢 Meld je aan voor de Publieksacademie Kinderarmoede op 15 november 2023 in Twente!

Het kan verkeren. Bestaanszekerheid, oftewel armoede, staat plotseling in het middelpunt van de politieke belangstelling. Dat is ook hard nodig. In ons rijke land gaan tienduizenden kinderen door geldgebrek van hun ouders zonder ontbijt naar school. Kan dat niet anders? Zonder pleisters plakken? Tijdens de Publieksacademie Kinderarmoede op 15 november 2023 in Twente gaan we daarom in op preventie en opgroeien met gelijke kansen.

Op het podium en vanuit de zaal gaan ervaringsdeskundigen, wetenschapers, professionals, beleidsadviseurs, bestuurders en politici met elkaar in gesprek hoe het anders kan. Onder andere Kitty Jong, vicevoorzitter van de FNVErik Meij (Onderzoeker Armoede, Sociaal Planbureau Groningen & Trendbureau Drenthe) en Soler Berk (Commissie Sociaal Minimum) delen hun inbreng. De gesprekken staan onder leiding van Bert Eeftink, zeker regionaal ook beroemd als komiek Helligen Hendrik.

Laat ieder kind opgroeien met gelijke kansen. Het probleem is urgent. Als we het willen, kunnen we het oplossen. Kom je ook naar de Publiekacademie Kinderarmoede? De bijeenkomst vindt plaats op 15 november 2023 van 15.30 tot 17.30 uur in Stadstheater De Bond in Oldenzaal.

Lees meer en meld je aan.

Tijd

(Woensdag) 15:30 - 17:30

Locatie

Stadstheater De Bond in Oldenzaal

Organisator

Alliantie Kinderarmoedeinfo@alliantiekinderarmoede.nl

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X