Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

april, 2017

18apr18:0022:00Sterk Vrijwilligerswerk in Delfzijl-Appingedam-Loppersum18:00 - 22:00 Dorpshuis Vinkenhorst

Evenement details

Op 18 april vindt in Godlinze de startbijeenkomst plaats van ‘Sterk Vrijwilligerswerk’ in de regio Delfzijl, Appingedam en Loppersum.

Tijdens deze  bijeenkomst kunnen vrijwilligersorganisaties (nader) kennismaken met andere lokale vrijwilligersorganisaties, hun ervaring delen en inspiratie opdoen. Dit kan een stap zijn naar (verdere) samenwerking en wellicht ontstaan er mooie ideeën en initiatieven. Samen met u willen we zo bijdragen aan ‘sterk vrijwilligerswerk’. En daarmee aan de leefbaarheid in buurten, dorpen en gemeenten.

‘Sterk Vrijwilligerswerk’ loopt ook elders in de provincie Groningen. CMO STAMM is één van de partners.

Aanmelden

Deelname aan de bijeenkomst is gratis dankzij de Provincie Groningen. U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst. Per organisatie kunnen 2 personen deelnemen (bij voorkeur 1 bestuurslid en 1 niet-bestuurslid).

Meer informatie

Ga voor meer informatie over de bijeenkomst in Godlinze naar www.hvdsg.nl/sterkvrijwilligerswerk of neem contact op met Dirk Jasper Keegstra van Vereniging Groninger Dorpen, e-mail: info@dirkjasperkeegstra.nl, telefoonnummer: 06-51590732.

Voor meer informatie over Sterk Vrijwilligerswerk kunt u Marian Feitsma benaderen: tel. 06-52689357, m.feitsma@cmostamm.nl.

Sterk Vrijwilligerswerk logo's

Tijd

(Dinsdag) 18:00 - 22:00

Locatie

Dorpshuis Vinkenhorst

Allersmaweg 17 Godlinze

© 2022 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X