Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

december, 2022

01decalldaySymposium Brede welvaart, hoe maak je de stap naar de praktijk?(Gehele dag: donderdag)

Evenement details

De principes van brede welvaart worden in toenemende mate omarmd als richtinggevend voor toekomstbestendig beleid, ook in Groningen. Een goede ontwikkeling, want Groningen kent stevige maatschappelijke uitdagingen die het belang van een breed welvaartsperspectief onderstrepen. Maar hoe zorg je ervoor dat brede welvaart richtinggevend wordt in beleid? Hoe versterk je lokaal de brede welvaart? Tijdens de sessies over brede welvaart die provincie Groningen vorig jaar samen met Sociaal Planbureau Groningen verzorgden, hebben diverse gemeenten aangegeven dat zij hierbij ondersteuning kunnen gebruiken.

Brede welvaart, een begrip dat rondzingt en binnendruppelt in beleid. Maar hoe maken we de stap van ambitie naar praktijk? Laat je inspireren en maak kennis met praktische tools om met brede welvaart te werken. Genodigden hebben reeds een uitnodiging ontvangen voor het symposium brede welvaart op 1 december in het Groningse provinciehuis.

Sociaal Planbureau Groningen verzorgt een lezing Hoe brengen we brede welvaart verder en de workshop ‘T kon minder? Brede welvaart in Stad en Ommeland.

image002.png

 

 

 

 

Op naar een brede welvaart, op naar een goede kwaliteit van leven in Groningen, nu en later.

Meer informatie:

Herbert Rolden, Marije Kooistra

Tijd

Gehele dag (Donderdag)

Organisator

Provincie Groningen en Sociaal Planbureau Groningen

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X