Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

december, 2018

03dec13:3017:00Symposium Grenzenloser Einsatz im Gesundheitswesen13:30 - 17:00 Provinciehuis Drenthe

Evenement details

Het 3-jarige Interreg-VA-project“Sorgen für, sorgen dass” is een project waarbij de focus ligt op de grensoverschrijdende samenwerking tussen opleidingen, stagiaires en werknemers. Hierbij zijn zowel Nederlandse als Duitse zorg- en onderwijsinstellingen actief.  Het project is een initiatief van CMO STAMM, netwerk ZON en de provincies Groningen en Drenthe. Het project wordt gefinancierd vanuit Europa (Interreg), en maakt deel uit van het koepelproject Arbeidsmarkt Noord. Het symposium “Grenzenloser Einsatz im Gesundheitswesen” is ter afsluiting van dit project.

Op 3 december worden de resultaten van de afgelopen drie jaar gedeeld. Dr. Profoessor Rafael Wittek, hoogleraar sociologie is de spreker over de nieuwste bevindingen over duurzame samenwerking in netwerken en dynamica van sociale netwerken.

Dit wordt gevolgd door twee workshoprondes waarin we de huidige ontwikkelingen in het zorglandschap in Nederland en Duitsland bespreken. Wat betekent dit voor de (onbegrensde) arbeidsmarkt en het onderwijs? Wat maakt werken in de grensregio en gezondheidszorg aantrekkelijk?

We nodigen je van harte uit op het symposium “Grenzenloser Einsatz im Gesundheitswesen” door Sorgen für, sorgen dass op maandag 3 december 2018. Het symposium duurt van 13.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.00 uur incl. lunch) en vindt plaats in het Provinciehuis Drenthe, Westerbrink 1, 9405 BJ in Assen.

Aanmelden

De aanmelding voor het symposium verloopt via de Duitse website van GewiNet. Hier vind je ook het programma.

 

 

Tijd

(Maandag) 13:30 - 17:00

Locatie

Provinciehuis Drenthe

Westerbrink 1

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X