Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

september, 2019

09sep19:3021:30Tijd voor Taal19:30 - 21:30 Hofpoort Coevorden

Evenement details

Het is tijd voor taal! Dit jaar vindt de 15e editie van de Week van de Alfabetisering plaats. Het Bondgenootschap voor een geletterd Drenthe laat dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Op maandag 9 september, de eerste dag van de Week van de Alfabetisering, organiseert het Bondgenootschap een grote, feestelijke bijeenkomst voor alle bondgenoten.  

Thema en doel

Het thema is ‘Tijd voor Taal’. Het doel van de bijeenkomst is om samen stil te staan bij het belang van geletterdheid en hoe wij als bondgenoten samen kunnen bijdragen aan het terugdringen van laaggeletterdheid in Drenthe.

Programma

De uitreiking van de Taalheldenprijs, een optreden van René Karst, de nieuwe inspirerende bondgenoten in de schijnwerpers en de taalhuiscoördinatoren zorgen ervoor dat u niet achterover in uw stoel kunt blijven zitten. Laat u verrassen! Het wordt een spetterende, maar vooral ook feestelijke avond. Striptekenaar en Coevordenaar Herman Roozen tekent de hele avond met ons mee.

De locatie is theater Hofpoort, Kasteel 1, in Coevorden. Inloop vanaf 19.00 uur. Het officiële programma start om 19.30 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. Meer informatie? Bekijk de uitnodiging met het programma.

Aanmelden

Aanmelding verloopt via gemeente Coevorden: aanmelden bijeenkomst Tijd voor Taal. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 september.

Tijd

(Maandag) 19:30 - 21:30

Locatie

Hofpoort Coevorden

Organisator

Bondgenootschap voor een geletterd Drenthe

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X