Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

december, 2023

07decalldayUitreiking ‘Hét compliment van Drenthe’(Gehele dag: donderdag) Assen

Evenement details

Met ‘Hét compliment van Drenthe’ zet de Provincie Drenthe vrijwilligers in het zonnetje. ‘Hét compliment’ is bedoeld voor organisaties die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier met vrijwilligers werken. Gedeputeerde Turenhout reikt ‘Hét compliment van Drenthe’ uit op de dag van de vrijwilliger op 7 december. 

Een vrijwilligersorganisatie aanmelden kan van 1 september tot en met 30 september via www.provincie.drenthe.nl/compliment.

Gedeputeerde Yvonne Turenhout: “Wat ben ik blij met alle vrijwilligers in Drenthe! Er zijn zoveel Drenten die zich belangeloos inzetten voor anderen – of het nu gaat om het samenbrengen van verschillende culturen, een club met diversiteit onder vrijwilligers of het organiseren van activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht handicap of beperking – vrijwilligers zijn echt van betekenis! Juist deze mensen zorgen ervoor dat activiteiten dóór kunnen gaan. Zonder vrijwilligers, geen bruisend Drenthe. Want samen zorgen we voor een sociaal en levendig Drenthe.”

Met ‘Hét compliment van Drenthe’ zet de provincie vrijwilligers in het zonnetje en krijgen zij een kans om wat extra’s te doen met 3.000 euro voor een vereniging, club, initiatief of organisatie in Drenthe. In 2023 is er in het bijzonder aandacht voor het thema ‘gelijke kansen’. Dit thema komt uit de Sociale Agenda Drenthe. Elk jaar komt een ander thema uit deze Agenda aan bod.

Meer informatie

CMO STAMM organiseert dit voor, en samen met, de provincie Drenthe.

Bekijk de flyer Hét Compliment van Drenthe – waardering voor vrijwilligers.

Vragen? Neem dan contact op met:

Tijd

Gehele dag (Donderdag)

Locatie

Assen

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X