Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

maart, 2022

07maa20:0021:30Verkiezingsdebat gemeente Het Hogeland20:00 - 21:30

Evenement details

Uitnodiging verkiezingsdebat 7 maart 2022 gemeente Het Hogeland

 

Datum: Maandag 7 maart 2022
Tijdstip: 20.00 – 21.30 uur
Locatie: Zalencentrum de Hoogte, Kerkpad 8, 9951 EP Winsum
Genodigden: Inwoners van gemeente Het Hogeland

 

Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Een belangrijk moment waarop inwoners het toekomstige lokale beleid kunnen beïnvloeden. De meeste verkiezingsprogramma’s zijn inmiddels vastgesteld of worden in de komende weken gepresenteerd. Dit is hét moment om de boodschap van de verschillende partijen verder onder de aandacht te brengen bij de inwoners van de tweeënvijftig dorpen van de gemeente Het Hogeland.

Groninger Dorpen en CMO STAMM/Sociaal Planbureau Groningen organiseren daarom in samenwerking met Omroep Het Hogeland een verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats op maandagavond 7 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur in zalencentrum de Hoogte in Winsum, Kerkpad 8, 9951 EP Winsum. De gespreksleider van dit politieke debat is Femke Wolthuis. Uiteraard volgen wij de dan geldende coronarichtlijnen van het RIVM. Geïnteresseerden kunnen het debat via een livestream volgen.

Aanmelden

Wil jij aanwezig zijn bij het debat? Dat kan, je bent van harte welkom. Je kunt je via de website van CMO STAMM aanmelden. Let op, er zijn maar een aantal plekken beschikbaar. Het aanmeldformulier wordt gesloten zodra alle plekken zijn bezet.

Aanmelden kan via deze link.

Groninger Dorpen en CMO STAMM/Sociaal Planbureau Groningen werken samen om de stem van de inwoner te laten horen en ze met raad en daad bij te staan. Zij verbinden, versnellen, vernieuwen en zorgen er samen met de inwoners van Groningen voor dat de leefbaarheid van iedereen nóg beter wordt. Om dicht bij de inwoners van Groningen te komen, zijn Groninger Dorpen en CMO STAMM/Sociaal Planbureau Groningen een onmisbare schakel, met ieder een eigen achterban. Een schakel die kennis en knowhow over de provincie samen met inwoners strategisch kan inzetten. Samen kennen ze de regio door en door.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Bart Waninge, communicatieadviseur CMO STAMM (b.waninge@cmostamm.nl, of 06-52689357)

Hartelijke groet,

Rik van Niejenhuis, directeur Groninger Dorpen
Yvonne Turenhout, directeur-bestuurder CMO STAMM/Sociaal Planbureau Groningen

Tijd

(Maandag) 20:00 - 21:30

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X