Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

juni, 2023

21juni19:0022:00Vrijwilligers Centraal: Let’s date om kennis en ideeën uit te wisselen19:00 - 22:00 VRIJDAG Prinsentheater

Evenement details

In Groningen werken veel verenigingen en organisaties met vrijwilligers. Voor de één loopt dit op rolletjes, terwijl het voor de ander een flinke uitdaging kan zijn. We nodigen je uit om met een aantal verenigingen en organisaties uit jouw regio de successen en eventuele zorgen te delen. We kunnen vast heel veel van elkaar leren!

Wat doe je om je huidige vrijwilligers te behouden? Hoe zorg je dat vrijwilligers bijgeschoold worden? Hoe kom je aan nieuwe vrijwilligers? Dit zijn zomaar wat vragen die aan jou gesteld kunnen worden door één van de dates die op woensdag 21 juni bij jou aan tafel plaatsnemen. De avond wordt georganiseerd door Link 050 en Vrijwilligers Centraal (samenwerking tussen Groninger Dorpen, Huis voor de Sport Groningen, CMO STAMM, KultuurLoket), beiden zetten zich in om vrijwilligersverenigingen en clubs te versterken en ondersteunen. Wil jij nieuwe ideeën, energie en contacten opdoen? Wees welkom bij deze avond in het Prinsentheater en doe gegarandeerd nieuwe ideeën en contacten op.

Aanmelden

Zowel een bestuurslid en vrijwilliger van jouw vereniging of stichting zijn van harte welkom. Meld je aan.

NB! Er is plek voor max 65 deelnemers!

Programma

19.00 uur  Ontvangst
19.15 uur  Laat je inspireren door succesverhalen
19.45 uur  Start speed-dates
20.30 uur  Creatieve samenvatting, borrel en nazit

Link050

Link050 is een kennis- en netwerkplatform op het terrein van vrijwillige inzet, participatie en bewonersinitiatieven voor de gemeente Groningen. Link staat voor Locatie voor Ideeën, Netwerken en Kennis. Link050 is de plek voor en door iedereen die actief is of wil worden in de gemeente Groningen. We beheren o.a. de vrijwilligersvacaturebank en de participatievacaturebank. We geven informatie over fondsen, bieden gratis workshops en cursussen en adviseren vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven op het terrein van vrijwilligerswerk en participatie.

Vrijwilligers Centraal

In dorpen, buurten en bij sport- en culturele verenigingen draaien activiteiten vaak op vrijwilligers. Veel verenigingen ervaren dat het steeds lastiger is actieve vrijwilligers te vinden om de boel draaiende te houden. Provincie Groningen, Groninger Dorpen, Huis voor de Sport Groningen, CMO STAMM en KultuurLoket hebben de handen daarom ineen geslagen om al deze verenigingen te versterken en ondersteunen.

logo's Link050 en Vrijwilligers Centraal

Meer informatie

Marike Broekema
adviseur
m.broekema@cmostamm.nl

Tijd

(Woensdag) 19:00 - 22:00

Locatie

VRIJDAG Prinsentheater

Noorderbuitensingel 11, Groningen

Organisator

Vrijwilligers Centraal

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X