Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

mei, 2023

25mei19:0022:00Vrijwilligers Centraal: Let’s date om kennis en ideeën uit te wisselen19:00 - 22:00 MFC Het Houtstek

Evenement details

In Slochteren en omstreken werken veel verenigingen en organisaties met vrijwilligers. Voor de één loopt dit op rolletjes, voor de ander is het een flinke uitdaging. We nodigen je van harte uit om met een aantal verenigingen/organisaties uit jouw regio successen en eventuele zorgen te delen. We kunnen vast heel veel van elkaar leren!

Wat doe je om je huidige vrijwilligers te behouden? Hoe zorg je dat vrijwilligers bijgeschoold worden? Hoe kom je aan nieuwe vrijwilligers? Dit zijn zomaar wat vragen die jou gesteld kunnen worden door één van de zes dates die vanavond bij jou aan tafel plaatsnemen.

Of er vonken zullen zijn op deze avond weten we nog niet, dat iedereen met nieuwe ideeën, energie en contacten naar huis gaat durven we wel te garanderen.

Bij een date-avond hoort natuurlijk een lekker hapje en een drankje. Wij staan klaar om dit (met liefde) uit te serveren.

Programma

19.00 uur  Ontvangst

19.15 uur  Samenvatting recente behoeftepeiling en succesverhalen uit de regio

19.45 uur  Start speeddates

21.00 uur  Creatieve samenvatting, borrel en nazit

Over Vrijwilligers Centraal

In dorpen, buurten en bij sport- en culturele verenigingen draaien activiteiten vaak op vrijwilligers. Veel verenigingen ervaren dat het steeds lastiger is actieve vrijwilligers te vinden om de boel draaiende te houden. Provincie Groningen, Groninger Dorpen, Huis voor de Sport Groningen,  KultuurLoket en CMO STAMM hebben de handen daarom ineengeslagen om al deze verenigingen te versterken en ondersteunen met het Project Vrijwilligers Centraal.

logo Vrijwilligers Centraal

Meer informatie en aanmelden

Jonne Thomassen
data-analist/onderzoeker
j.thomassen@cmostamm.nl 
06 460 819 99

Esther Rodenburg
adviseur
e.rodenburg@cmostamm.nl

Tijd

(Donderdag) 19:00 - 22:00

Locatie

MFC Het Houtstek

Hoofdweg 9a, 9626 AC Slochteren

Organisator

Vrijwilligers Centraal

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X