Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

juni, 2020

23juni15:0016:00Webinar De effecten van corona voor werk en inkomen15:00 - 16:00 online webinar

Evenement details

Het webinar ‘De effecten van corona voor werken & inkomen’ gaat specifiek over de provincie Groningen. We kijken vooral naar de effecten voor inwoners. In april, in de eerste maand van de coronacrisis, had deze al grote effecten op het werk of inkomen van een deel van de Groningers. Vooral zelfstandigen (zonder en met personeel), mensen met een laag inkomen en mensen met een slechte of matige gezondheid maakten zich zorgen over hun financiën, blijkt uit onderzoek van Sociaal Planbureau Groningen. Inmiddels weten we dat de zorgen niet voor niets waren, want we zitten in een wereldwijde economische crisis, die zeker nog de rest van 2020 voortduurt.

In dit webinar presenteren we gegevens uit het onderzoek van Sociaal Planbureau Groningen, aangevuld met informatie uit andere bronnen (data, onderzoek derden). Samen met de deelnemers brengen we de risico’s en kansen van de huidige crisis verder in kaart. Deelnemers kunnen tijdens het webinar hun stem uitbrengen over een aantal stellingen en via de chatfunctie reageren.

Iedereen met interesse in het onderwerp is welkom bij het webinar. Wij denken dat we vooral  raadsleden, bestuurders en beleidsmakers (werk & inkomen, sociaal domein e.a.) een informatief uur kunnen bieden. Deelname is mogelijk voor maximaal 60 deelnemers.

Aanmelden

Mis dit niet en meld je aan:      ✔ Ik ben er bij!

Heb je vragen of opvattingen die je graag behandeld wilt zien tijdens het webinar? Laat ze weten. Waar mogelijk proberen wij deze in het webinar in te passen.

Meer informatie

Marian Feitsma
06 526 893 57
m.feitsma@cmostamm.nl

Tijd

(Dinsdag) 15:00 - 16:00

Locatie

online webinar

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X