Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

juni, 2023

08juni19:3020:30Webinar Drents dorpenpodium: de maatschappelijke waarde van je bewonersinitiatief19:30 - 20:30 online webinar

Evenement details

Op 8 juni 2023 van 19.30 tot 20.30 uur organiseren BOKD & CMO STAMM een online bijeenkomst over maatschappelijke waarde. Het wordt voor ieder dorp steeds belangrijker om de maatschappelijke waarde van voorzieningen en/of initiatieven aan te tonen. Dit om financiële middelen aan te boren, te kunnen verantwoorden maar ook om te leren en andere mensen te betrekken bij jouw initiatief.  Wil je hier meer over weten, dan mag je dit online kennispodium niet missen.

Zeg eens eerlijk: wat leveren jullie op?

Het is voor je dorp vast herkenbaar dat er steeds meer gevraagd wordt als het gaat om het in stand houden van voorzieningen en initiatieven. Zelfredzaamheid is het toverwoord. Een goede ontwikkeling dat de overheid meer wil faciliteren dan organiseren. Maar daarmee wordt het voor je dorp steeds belangrijker om de maatschappelijke waarde van deze voorzieningen en/of initiatieven aan te tonen.

Wat is maatschappelijke waarde?

Elke dorp, buurt- of dorpshuis of initiatief vanuit inwoners levert een waarde aan bijvoorbeeld verbondenheid en duurzaamheid. Deze maatschappelijke waarde krijgt steeds meer positie in gesprekken met o.a. gemeenten of bewoners: ‘Wat leveren jullie op?’. We laten je tijdens het webinar kennismaken met hoe je de maatschappelijke waarde van jouw organisatie of initiatief concreet kunt maken en wat jij hieraan hebt. Op basis van praktische ervaringen uit een paar dorpen.

Over het webinar

Meld je aan

We starten om 19.30 uur en het webinar duurt niet langer dan een uur. BOKD en CMO STAMM slaan de handen ineen en bundelen voor jou alle info die nodig is over maatschappelijke waarde. Meer info over maatschappelijke waarde: Maatschappelijke waarde – CMO STAMM

Schakel je in?

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 20:30

Locatie

online webinar

Organisator

CMO STAMM & BOKD

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X