Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

september, 2018

27sep12:0017:00Werkconferentie Zorglandschap Drenthe ‘Waardig ouder worden in Drenthe’12:00 - 17:00 Nationaal Gevangenismuseum

Evenement details

Op donderdag 27 september 2018 organiseren provincie Drenthe, Zilveren Kruis en de Vereniging van Drentse Gemeenten de vierde editie van de werkconferentie Zorglandschap Drenthe. Centraal staat het thema ‘waardig ouder worden in Drenthe’. Hoe realiseren we dit voor iedere inwoner in Drenthe? En vooral ook: hoe ver zijn we op weg om dit samen met ouderen zelf te doen? 

Provincie Drenthe, Zilveren Kruis en de Drentse gemeenten markeren onder andere hun gezamenlijke ambitie voor een dementievriendelijk Drenthe. Daarnaast gaan zij in gesprek met Drentse ouderen zelf: hoe zorgen we er samen voor dat zij zo lang mogelijk zelf regie kunnen houden? Wat betekent dit voor hun woning, woonomgeving, sociale netwerk en de zorg? Het zijn vragen die ook andere levensgebieden en domeinen raken, zoals wonen, ruimtelijke ontwikkeling en cultuur.

Genodigden

De bijeenkomst is niet algemeen toegankelijk. Genodigden zijn bestuurders, beleidsmakers en professionals van diverse zorgorganisaties en welzijnspartijen, woningcorporaties en zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Voor de nieuwe bestuurders van gemeenten een goede gelegenheid om kennis te maken met de regionale opgaven en betrokken partijen. Voor iedereen een moment van ontmoeting en kans om nieuwe verbindingen te leggen.

Organisatoren

De werkconferentie wordt voorbereid door een werkgroep bestaande uit CMO STAMM, Proscoop, Zorgbelang Drenthe, Provincie Drenthe, Zilveren Kruis en de Drentse gemeenten. Meer informatie: Provincie Drenthe

Tijd

(Donderdag) 12:00 - 17:00

Locatie

Nationaal Gevangenismuseum

Oude Gracht 1 Veenhuizen

Organisator

provincie Drenthe, Zilveren Kruis en de Vereniging van Drentse Gemeenten

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X