Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

september, 2018

27sep16:0017:30Bijeenkomst Werkgroepen Moedige Mensen16:00 - 17:30 Voedselbank stad Groningen

Evenement details

Aan Moedige Mensen Groningen nemen een aantal Groningse gemeenten, maatschappelijke organisaties, bedrijven, schuldeisers, vrijwilligersorganisaties, serviceclubs en de Rabobank deel.  Moedige Mensen Groningen bestaat uit een netwerk van inmiddels > 150 organisaties en vrijwilligers.  Het is een open, energiek en dynamisch netwerk waarbij alle partners een bijdrage leveren. Zowel in menskracht, natura (kennis en middelen) als financieel (naar vermogen). Landelijk is Moedige Mensen partner bij de ontwikkeling Moedige Dialoog netwerken voor financiële redzaamheid en de Rabobank Foundation.

De activiteiten worden in werkgroepen en kortdurende task forces ontwikkeld en uitgevoerd. Het bestuur bewaakt de randvoorwaarden, de projectleider organiseert de dwarsverbanden en innovaties. De samenstelling van de werkgroepen is divers waardoor we inzichten vanuit verschillende invalshoeken bundelen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

>> Wil je ook bijdragen aan ons netwerk Moedige Mensen en/of een van de themagroepen, stuur dan een mail aan Maud Diemer m.diemer@cmostamm.nl.

De werkgroepen Moedige Mensen komen op 27 september 2018 bijeen van 16.00 tot 17.30 uur. Locatie Voedselbank, Ulgersmaweg 57 te Groningen.

We werken in 4 themagroepen:

  • Opgroeien in armoede
  • Werkende armen
  • Wet- en regelgeving m.b.t. schulden
  • Netwerk

In deze werkgroepen verkennen we actief welke inzichten/analyses er zijn en welke concrete stappen en experimenten we nodig hebben om verder te komen op deze vier thema’s.

Onze focus: met effectievere inzet van middelen en meer flexibiliteit samen bouwen aan creatieve oplossingen.

Tijd

(Donderdag) 16:00 - 17:30

Locatie

Voedselbank stad Groningen

Ulgersmaweg 57, 9731 BL Groningen

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X