Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

We willen goede ideeën voor Groningen stimuleren. Ook als ze niet direct aansluiten bij de doelstellingen en voorwaarden van het nationaal programma. De Fondsenmiddag kan daarbij helpen.

Fondsenmiddag helpt initiatiefnemers op weg

24 augustus 2021

Ideeënbank Groningen en Nationaal Programma Groningen organiseren op donderdag 23 september de online Fondsenmiddag. Alle Groningers met een goed idee dat bijdraagt aan de toekomst van de provincie krijgen de gelegenheid om hun idee aan te presenteren adviseurs, regionale én landelijke fondsen. Zij kijken of het idee kansrijk is, geven tips en helpen op weg.

Vorig jaar organiseerde Nationaal Programma Groningen Fondsendagen voor initiatiefnemers die een idee instuurden bij Toukomst. Siem Jansen, directeur bij Nationaal Programma Groningen: “We merkten toen dat hier veel vraag naar was. In een mum van tijd zaten deze bijeenkomsten vol. Alle reden om opnieuw een Fondsensessie te houden en nu alle Groningers de gelegenheid te geven om hieraan deel te nemen. We willen goede ideeën voor Groningen stimuleren. Ook als ze niet direct aansluiten bij de doelstellingen en voorwaarden van het nationaal programma. De Fondsenmiddag kan daarbij helpen.”

Adviseurs, regionale én landelijke fondsen

Initiatiefnemers krijgen de gelegenheid om hun idee aan meerdere partijen te presenteren. Adviseurs van bijvoorbeeld Groninger Dorpen, Samenwerkingsverband Noord-Nederland, CMO STAMM en GroBusiness helpen hen bij het verder ontwikkelen van hun plannen of het zoeken naar financieringsmogelijkheden. Regionale en landelijke fondsen zijn aanwezig bij presentaties die passen bij hun doelstellingen.

Korte presentatie

In een korte presentatie van vijf minuten lichten Groningers online hun idee of project toe, waarop adviseurs en fondsen reageren. De organisatoren nemen na afloop contact op met de initiatiefnemers om eventuele vragen te beantwoorden en contactgegevens te delen.

Aanmelden

Groningers met een goed idee kunnen zich vóór maandag 13 september aanmelden via nationaalprogrammagroningen.nl/fondsendag. Hier staat ook meer informatie over de dag zelf en het aanmelden. Wacht niet te lang met aanmelden, er is ruimte voor dertig pitches.

Interview over de Fondsendag

Luister het interview over de Fondsendag terug bij RTV Noord, Karel op Noord. Het interview begint vanaf 16 minuten en 47 seconden.

Logo NPG en Ideeënbank Groningen

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.

Gerelateerd.

© 2022 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X