Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen
Annelies Pfann

Annelies Pfann.

Hoe transformeer je complexe materie naar begrijpbare taal? Welke stappen kun je onderscheiden in een proces? En hoe maak je deze stappen vervolgens visueel en begrijpelijk? Annelies zoekt graag de antwoorden op deze vragen als communicatie medewerker. Zij krijgt energie om de antwoorden te transformeren in duidelijke taal in beeld en tekst.

Met een achtergrond in de hotelmanagement, heeft Annelies veel van de wereld kunnen zien als stewardess op verschillinde luxe zeiljachten. Na vele jaren reizen, streek zij neer in Noord-Nederland en was het tijd voor een nieuwe ‘’creatieve’’ richting. Een zelfstudie Communication and Multimedia Design was de volgende stap.

Bij CMO STAMM werkt Annelies als communicatie medewerker. Ze heeft een grote interesse in de mogelijkheden van het wereldwijde web, social media en welke rol CMO STAMM daarin kan vervullen. Naast de reguliere communicatie werkzaamheden, zet zij zich in om de online aanwezigheid van CMO STAMM uit te breiden.

Wil je meer over mij weten? Of kan ik iets voor jou doen? Neem dan contact op!

 

 

 

Bart is een positief persoon met een aanstekelijk enthousiasme. Resultaat boeken samen met anderen is iets waar hij goed in is en waar hij energie uit haalt. Zijn sterke punten zijn; werkethos, overzicht, organisatie en samenwerken. Daarbij is hij erg sociaal, met een gezonde dosis humor. Een kritische, open blik zorgt ervoor dat complexe communicatievraagstukken vaak praktisch opgelost worden.

Bart heeft communicatie gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van pers en media. In die hoedanigheid heeft hij in het verleden als afstudeerder al voor CMO STAMM een persplan geschreven. Verder heeft Bart een achtergrond in de online marketing. Als SEO-consultant adviseerde hij verschillende organisaties hoe zij beter vindbaar kunnen worden in de zoekresultaten van Google. Hierdoor weet hij zijn weg moeiteloos te vinden in de wereld van online media.

Bij CMO STAMM werkt hij als communicatieadviseur. Hij houdt zich bezig met de communicatie rondom alle thema’s van de organisatie. In deze rol denkt hij mee en adviseert hij onderzoekers en adviseurs over de communicatiestrategie.

Meer weten? Bel, of mail gerust!

Froukje is financieel medewerker. Samen met Bert zorgt ze ervoor dat de Financiën op orde zijn. Daarbij komen haar passie voor cijfers, gevoel voor detail en punctualiteit goed van pas. Verder is Froukje een vriendelijke, spontane en betrokken collega met gevoel voor humor.

Ayten is secretariaatsmedewerker bij CMO STAMM. Sinds 1992 werkte ze bij de rechtsvoorgangers Probe, POZW, SPRONG en CMO Groningen.

Ze is een vertrouwd gezicht en, als telefoniste, een bekende stem voor onze klanten in de provincies Groningen en Drenthe. Ayten verricht verschillende administratieve werkzaamheden binnen het secretariaat en ondersteunt het team in de dagelijkse praktijk, onder andere bij de voorbereiding voor bijeenkomsten en het plannen van afspraken.

Ayten is vriendelijk, spontaan, behulpzaam en flexibel. Met veel plezier zet ze zich dagelijks in om haar steentje bij te dragen aan de missie van CMO STAMM.

Bert is controller. In die hoedanigheid verzorgt hij, samen met de afdeling financiën, de financiën van de organisatie. Hij beheert de projectadministratie en is verantwoordelijk voor de administratieve organisatie.

Bert draagt zorg voor een correcte, volledige en actuele administratie. Dit zorgt ervoor dat er op elk gewenst moment (financiële) informatie beschikbaar is voor directie, management en projectleiders. Zo kunnen zij onze organisatie optimaal aansturen of  projecten goed coördineren.

 

Korry is een spontane, betrokken, flexibele en accurate secretaresse, die met veel plezier werkt bij onze organisatie. Zij is onze vraagbaak en spin in het web en houdt ervan om in de dynamiek haar werk zorgvuldig te blijven doen. Haar kernwoorden zijn: verantwoordelijkheid en loyaliteit. Ook begeleidt zij met plezier stagiaires om ze een stapje verder te helpen in hun (school)loopbaan. De dienstverlening buiten en binnen de organisatie staan bij Korry hoog in het vaandel.

 

Samen met collega Korry Bakker is Daniëlle, als secretariaat, de spil van de organisatie. Ze biedt ondersteuning aan diverse collega’s en projecten.

Haar takenpakket bestaat onder andere uit het beheren van de website en twitter, opmaken van nieuwsbrieven, mede-organiseren van bijeenkomsten, opmaken en redigeren van teksten, agendabeheer, ontwikkelen van het relatiebeheerbestand en actualiseren van de gegevens. Met name brainstormsessies vindt ze leuk om te notuleren.

Door de werkervaring die ze heeft opgedaan, o.a. als coördinator bemiddeling, is ze in staat flexibel en snel in te spelen op wisselende situaties en levert ze een onderscheidende en positieve bijdrage aan een optimale dienstverlening, waarbij ze gebruik kan maken van haar organisatievermogen. Actualiteit staat voor haar centraal.

Daniëlle kan goed onder tijdsdruk werken en houd ook in hectische situaties de rust en het overzicht. Een gezonde werkdruk ziet ze eerder als uitdaging, dan als bezwaar.

Emmy zorgt op haar eigen wijze elke dag voor verse koffie en thee.
Bezoekers die even op hun afspraak moeten wachten in de kantine, kunnen altijd bij Emmy terecht voor een kopje verse koffie of thee. Emmy is gastvrij, zorgt voor extra koekjes bij de vele vergaderingen in het gebouw en loopt regelmatig door de gangen met de spreuk: “Verse koffie!”. Voor medewerkers het teken om even een gezellig praatje met deze Thaise dame te maken, zodat ze haar Nederlands goed kan oefenen.

Emmy is daarnaast verantwoordelijk voor het schoonmaken. Mede dankzij Emmy ziet het gebouw er altijd spic en span uit.

In de vakantieperiodes verzorgt ze graag de plantjes. Bovendien houdt Emmy heel erg van koken. Zo nu en dan verwent ze haar collega’s dan ook met overheerlijke Thaise hapjes.

Emmy is zorgzaam, gastvrij en behulpzaam.

 

© 2021 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X