Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Paul Evers.

Paul heeft een enorme drive om zich in te zetten voor zijn medemens. Dit werd aangewakkerd tijdens zijn bachelor en master in Internationale Betrekkingen in Groningen. Hier heeft hij zich met zijn eindeloze nieuwsgierigheid op internationale vraagstukken gestort. Deze wisselden tussen Nederlandse energie kwesties, tot het noordpoolgebied en zelfs ontwikkelingsstudies in Sub-Sahara Afrika. Tijdens zijn aansluitende master voelde hij dat zijn interesses, passies en motivaties toch dichter bij huis liggen. Hierop besloot hij een werkervaringsplek te zoeken bij een organisatie die maatschappelijk betrokken is in de regio Groningen/Drenthe. Daardoor viel al gauw de blik op CMO STAMM.

Mensen verbinden en het maximale uit individuele kwaliteiten halen laat zijn hart sneller kloppen. Zijn brede achtergrondkennis, stages en vermogen om door verschillende lenzen vraagstukken te doorgronden komen goed tot zijn recht in zijn huidige functie.

Bij het CMO STAMM is Paul werkzaam als communicatiemedewerker.

Bart is een positief persoon met een aanstekelijk enthousiasme. Resultaat boeken samen met anderen is iets waar hij goed in is en waar hij energie uit haalt. Zijn sterke punten zijn; werkethos, overzicht, organisatie en samenwerken. Daarbij is hij erg sociaal, met een gezonde dosis humor. Een kritische, open blik zorgt ervoor dat complexe communicatievraagstukken vaak praktisch opgelost worden.

Bart heeft communicatie gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van pers en media. In die hoedanigheid heeft hij in het verleden als afstudeerder al voor CMO STAMM een persplan geschreven. Verder heeft Bart een achtergrond in de online marketing. Als SEO-consultant adviseerde hij verschillende organisaties hoe zij beter vindbaar kunnen worden in de zoekresultaten van Google. Hierdoor weet hij zijn weg moeiteloos te vinden in de wereld van online media.

Bij CMO STAMM werkt hij als communicatieadviseur. Hij houdt zich bezig met de communicatie rondom alle thema’s van de organisatie. In deze rol denkt hij mee en adviseert hij onderzoekers en adviseurs over de communicatiestrategie.

Meer weten? Bel, of mail gerust!

Froukje is financieel medewerker. Samen met Bert zorgt ze ervoor dat de Financiën op orde zijn. Daarbij komen haar passie voor cijfers, gevoel voor detail en punctualiteit goed van pas. Verder is Froukje een vriendelijke, spontane en betrokken collega met gevoel voor humor.

Ayten is secretariaatsmedewerker bij CMO STAMM.

Ze is een vertrouwd gezicht en, als telefoniste, een bekende stem voor onze klanten in de provincies Groningen en Drenthe. Ayten verricht verschillende administratieve werkzaamheden binnen het secretariaat en ondersteunt het team in de dagelijkse praktijk, onder andere bij de voorbereiding voor bijeenkomsten en het plannen van afspraken.

 

Bert is controller. In die hoedanigheid verzorgt hij, samen met de afdeling financiën, de financiën van de organisatie. Hij beheert de projectadministratie en is verantwoordelijk voor de administratieve organisatie.

Bert draagt zorg voor een correcte, volledige en actuele administratie. Dit zorgt ervoor dat er op elk gewenst moment (financiële) informatie beschikbaar is voor directie, management en projectleiders. Zo kunnen zij onze organisatie optimaal aansturen of  projecten goed coördineren.

 

Korry is een spontane, betrokken, flexibele en accurate secretaresse, die met veel plezier werkt bij onze organisatie. Zij is onze vraagbaak en spin in het web en houdt ervan om in de dynamiek haar werk zorgvuldig te blijven doen. Haar kernwoorden zijn: verantwoordelijkheid en loyaliteit. Ook begeleidt zij met plezier stagiaires om ze een stapje verder te helpen in hun (school)loopbaan. De dienstverlening buiten en binnen de organisatie staan bij Korry hoog in het vaandel.

 

Als communicatieprofessional vindt Daniëlle het belangrijk om met een scherp oog te kijken naar de mensen waar we het voor doen. Ze kan zich als geen ander verplaatsen in een ander en is alert op details. Bij CMO STAMM houdt ze zich bezig met de communicatie in de breedste zin van het woord. Daarnaast biedt ze ondersteuning aan diverse projecten, voornamelijk gericht op armoede en laaggeletterdheid.

 

Emmy zorgt op haar eigen wijze elke dag voor verse koffie en thee.
Bezoekers die even op hun afspraak moeten wachten in de kantine, kunnen altijd bij Emmy terecht voor een kopje verse koffie of thee. Emmy is gastvrij, zorgt voor extra koekjes bij de vele vergaderingen in het gebouw en loopt regelmatig door de gangen met de spreuk: “Verse koffie!”. Voor medewerkers het teken om even een gezellig praatje met deze Thaise dame te maken, zodat ze haar Nederlands goed kan oefenen.

Emmy is daarnaast verantwoordelijk voor het schoonmaken. Mede dankzij Emmy ziet het gebouw er altijd spic en span uit.

In de vakantieperiodes verzorgt ze graag de plantjes. Bovendien houdt Emmy heel erg van koken. Zo nu en dan verwent ze haar collega’s dan ook met overheerlijke Thaise hapjes.

Emmy is zorgzaam, gastvrij en behulpzaam.

 

© 2022 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X