Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Kennis en innovatie.

Nieuwste inzichten

Wij geloven dat er altijd een manier is om de samenleving te verbeteren. We kijken daarom verder dan wat er al is en bedenken graag wat er nog meer mogelijk is. En laten ons altijd leiden door de nieuwste trends en inzichten.

 

Buiten de lijntjes

We gebruiken onze kennis om impact te maken. Graag gaan wij daarvoor buiten de gebaande paden, bieden nieuwe invalshoeken en brengen andere aanpakken. Creatieve oplossingen. Daar zijn we goed in. We laten ons niet beperken door conventies en routine, waardoor innovaties ontstaan die meer doen dan problemen oplossen maar daadwerkelijk levens veranderen.

 

Kennis delen

Gemeenten, provincies, maatschappelijke organisaties en bewoners hebben grote behoefte aan en belang bij kennis en inzicht in trends en ontwikkelingen in het sociaal domein. Wij zien het als belangrijke taak om data en kennis te delen met alle partijen in de regio. We doen dat via verschillende websites, nieuwsbrieven, congressen, sociale media, CMO STAMM Academies en deelname aan regionale netwerken en platformen.

 

Samenwerkingspartners

We werken intensief samen met landelijke en provinciale kennisinstellingen als het SCP, Platform 31, CBS, NJI, Sociaal werk Nederland, RUG, Hanzehogeschool Groningen, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, KKNN.

Deel deze pagina.

Lees verder

Provinciale coördinatie rondom trends en ontwikkelingen binnen de Wmo en vitaal platteland blijft de komende jaren essentieel. CMO STAMM biedt in Groningen en Drentse kennis, informatie en ondersteuning. Dat noemen we steunfuncties. De steunfuncties worden uitgevoerd in opdracht van de provincies Groningen en Drenthe. Om gemeenten te ondersteunen bij het te voeren maatschappelijke beleid signaleert CMO STAMM regionale of provinciebrede problematiek en agendeert, adresseert en ondersteunt hierover.

Hoe wij kennis delen.

Gerelateerd.

Nieuwsbrief.

Wij zijn gek op kennis delen en houden je graag op de hoogte met blogs, nieuws en projecten rondom actuele maatschappelijke thema’s. Ook de nieuwsbrief in je mailbox? Meld je hier aan.

Volg ons.

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X