Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Medewerkers.


Aleid Brouwer

Door de combinatie van wetenschappelijk beleidsgericht onderzoek lever ik graag direct een bijdrage aan de verbetering van de sociaal-economische omstandigheden in de regio.

Als onderzoeker en bijzonder hoogleraar wil Aleid bijdragen aan het vergroten van kennis over brede welvaart en kansen(on)gelijkheid. De vergaarde kennis wil Aleid graag inzetten om de handelsbekwaamheid van (lokale)overheden te vergroten op het gebied van welvaart en gelijkheid.

Aleid is een verbinder van mensen en ideeën. Ze weet snel bruggetjes te slaan tussen verschillende wetenschaps- en beleidsvelden. Door haar passie en enthousiasme over het onderwerp brede welvaart inspireert en stimuleert ze de mensen om haar heen. Als onderzoeker gebruikt Aleid mixed methods en durft ook wel nieuwe en minder getoetste onderzoeksmethoden te gebruiken.

Binnen CMO STAMM werkt Aleid vooral binnen het team Brede Welvaart en aan de inhoudelijke kanten van Sociaal Planbureau Groningen en Trendbureau Drenthe. Eén dag per week is Aleid ook te vinden bij de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Bijzonder hoogleraar/Onderzoeker

Werkdagen:

  • X
  • LinkedIn

© 2024 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X