Ayten Ilhan

Ayten Ilhan

Een rots in de branding.

Ayten is secretariaatsmedewerker bij CMO STAMM. Sinds 1992 werkte ze bij de rechtsvoorgangers Probe, POZW, SPRONG en CMO Groningen.

Ze is een vertrouwd gezicht en, als telefoniste, een bekende stem voor onze klanten in de provincies Groningen en Drenthe. Ayten verricht verschillende administratieve werkzaamheden binnen het secretariaat en ondersteunt het team in de dagelijkse praktijk, onder andere bij de voorbereiding voor bijeenkomsten en het plannen van afspraken.

Ayten is vriendelijk, spontaan, behulpzaam en flexibel. Met veel plezier zet ze zich dagelijks in om haar steentje bij te dragen aan de missie van CMO STAMM.

Contact.

  • Ayten Ilhan

  • telefoniste/receptionist

  • 06 83 57 48 76

  • a.ilhan@cmostamm.nl

Deel deze pagina.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X