Bert Hofstee

Bert Hofstee

Bert is controller. In die hoedanigheid verzorgt hij, samen met de afdeling financiën, de financiën van de organisatie. Hij beheert de projectadministratie en is verantwoordelijk voor de administratieve organisatie.

Bert draagt zorg voor een correcte, volledige en actuele administratie. Dit zorgt ervoor dat er op elk gewenst moment (financiële) informatie beschikbaar is voor directie, management en projectleiders. Zo kunnen zij onze organisatie optimaal aansturen of  projecten goed coördineren.

 

Contact.

  • Bert Hofstee

  • controller

  • 06 411 039 38

  • b.hofstee@cmostamm.nl

Deel deze pagina.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X