David Bakker

David Bakker

Discriminatie wordt gemaakt en bestreden door mensen.

David is klachtconsulent bij het Meldpunt Discriminatie Drenthe. Dit is een onafhankelijke meldpunt van de Drentse gemeenten dat gefaciliteerd wordt door CMO STAMM. Alle burgers in Drenthe die discriminatie hebben ervaren, daarvan getuige zijn geweest of er vragen over hebben, kunnen bij David terecht.

David is integer, zorgvuldig en aandachtig. Hij heeft jarenlange ervaring op het terrein van discriminatie, zowel individuele klachtbehandeling, onderzoek, voorlichting en advisering. Ook levert David jaarlijks rapportages over de cijfers, trends en ontwikkelingen. Desgevraagd levert hij op maat informatie over cijfers, advies, voorlichting aan gemeenten, organisaties en pers.

Vooral het werken voor mensen en het persoonlijke contact vindt David boeiend. Hij merkt dat discriminatie mensen raakt in wie ze zijn en hen kan beperken in alle facetten van het dagelijkse leven. Het blijkt telkens weer heel essentieel om gehoord te worden, erkenning of gerechtigheid te krijgen, gesteund en geholpen te worden door iemand met verstand van zaken.

De uitdaging in zijn baan vindt David ook in de maatschappelijke ontwikkelingen. Op het gebied van discriminatie gebeurt bijna dagelijks wel iets. Hierdoor verandert ook de wetgeving en de publieke opinie. Discriminatie wordt gemaakt en bestreden door mensen.

Contact.

  • David Bakker BSW

  • klachtenconsulent Meldpunt Discriminatie Drenthe

  • 06 135 748 87

  • d.bakker@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X