Emmy Kaewborisut

Emmy Kaewborisut

Verse koffie!

Emmy zorgt op haar eigen wijze elke dag voor verse koffie en thee.
Bezoekers die even op hun afspraak moeten wachten in de kantine, kunnen altijd bij Emmy terecht voor een kopje verse koffie of thee. Emmy is gastvrij, zorgt voor extra koekjes bij de vele vergaderingen in het gebouw en loopt regelmatig door de gangen met de spreuk: “Verse koffie!”. Voor medewerkers het teken om even een gezellig praatje met deze Thaise dame te maken, zodat ze haar Nederlands goed kan oefenen.

Emmy is daarnaast verantwoordelijk voor het schoonmaken. Mede dankzij Emmy ziet het gebouw er altijd spic en span uit.

In de vakantieperiodes verzorgt ze graag de plantjes. Bovendien houdt Emmy heel erg van koken. Zo nu en dan verwent ze haar collega’s dan ook met overheerlijke Thaise hapjes.

Emmy is zorgzaam, gastvrij en behulpzaam.

 

Contact.

  • Emmy Kaewborisut

  • facilitair medewerkster

  • 050 577 01 01

  • e.kaewborisut@cmostamm.nl

Deel deze pagina.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X