Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Evelien Schoo

Evelien Schoo

wit vlak, omdat er nog geen profielfoto van de medewerker is

Evelien kijkt liever eerst de kat uit de boom om goed te begrijpen hoe mensen en situaties in elkaar zitten.

Evelien is een gedreven, empathisch en creatief persoon. Deze eigenschappen maken van haar een analytisch en sociaal persoon. Hierbij ligt ook haar kracht: ze kijkt liever eerst de kat uit de boom om goed te begrijpen hoe mensen en situaties in elkaar zitten. Het echt leren begrijpen waar misschien iets goed gaat en waar verbeterd kan worden. Daarnaast wil ze echt luisteren naar anderen en inleven in de persoon, zodat ze weet wat iemand nodig heeft om beter of anders te functioneren.

Evelien is recent afgestudeerd als sociaal psycholoog en door haar studie houdt ze zich vaak bezig met diverse maatschappelijke onderwerpen, zoals: discriminatie, armoede en het algeheel persoonlijk welzijn/gezondheid. Ze wil graag haar steentje bijdragen aan het verbeteren van het welzijn van mensen, hoe klein of breed deze bijdrage ook mag zijn. CMO STAMM is voor Evelien dé kans om haar kennis en kunde in de praktijk te brengen en de nodige werkvloer-ervaring op te doen. Of in de andere woorden: haar basis-toolkit als sociaal psycholoog uit te breiden door verder te leren en te ontwikkelen in de praktijk.

Bij CMO STAMM loopt ze als Wepper mee in het team Armoede en schulden. Evelien hoopt daar vooral te kunnen proeven en deel te kunnen nemen aan de verschillende onderzoeksprojecten en ze wil daarnaast haar onderzoekvaardigheden vergroten.

Contact.

  • Evelien Schoo

  • onderzoeker

  • 06 83 16 67 99

  • e.schoo@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2021 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X