Ewout van Spijker

Ewout van Spijker

Een breed inzetbare data-analist met een passie voor het optimaliseren van onderzoeksprocessen

Ewout is een creatieve en breed inzetbare data-analist met een passie voor het optimaliseren van onderzoeksprocessen. Ewout heeft een scherp oog voor details en een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen. Bij CMO STAMM houdt hij zich onder andere bezig met het stroomlijnen en analyseren van grote hoeveelheden data, het beheren van het Groninger Panel, online enquêtes, technische ondersteuning, webdesign en IT.

Ewout heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd en in 2016 zijn masterdiploma Culturele Geografie behaald.

Ewout is tevens aangesteld als functionaris Gegevensbescherming. Je kunt bij hem terecht voor vragen over het privacybeleid van CMO STAMM.

Contact.

  • Ewout van Spijker

  • data-analist

  • 06 835 751 01

  • e.vanspijker@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X