Hans Elshof

Hans Elshof

Een passende kaart, grafiek of figuur zegt meer dan duizend woorden.

Hans is een enthousiaste en breed geïnteresseerde onderzoeker en data-analist. Hij hecht grote waarde aan het vertalen van cijfers naar informatie die begrijpelijk is voor burgers en beleidsmakers. Hiervoor wordt een breed scala aan onderzoekstechnieken gebruikt, waarbij daarnaast veel aandacht is voor het presenteren van cijfers op een dusdanige manier dat de boodschap zo duidelijk mogelijk in beeld wordt gebracht. Een passende kaart, grafiek of figuur zegt meer dan duizend woorden. Zijn kennis van het visualiseren van data en zijn vlotte pen komen hierbij goed van pas.

Hans analyseert en visualiseert data binnen het hele sociale spectrum, maar richt zich voornamelijk op het thema Leefbaarheid en krimp. Dit is mede ingegeven door zijn achtergrond. Hij heeft een master Population Studies aan de RUG afgerond en zich daarna door middel van een promotietraject toegelegd op bevolkingsdaling op het platteland van Noord-Nederland. Verdere werkzaamheden beslaan de doorontwikkeling van de zorgmonitor en het in kaart brengen van publieke vervoersstromen.

Contact.

  • dr. Hans Elshof

  • onderzoeker/data-analist

  • 06 518 561 32

  • h.elshof@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X