Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Herbert Rolden

Herbert Rolden

In je drijfveren ligt immers de basis voor het geluk, het welzijn en de gezondheid van de mensen.  

Herbert is onderzoeker met een achtergrond in de economie en filosofie. Bij CMO STAMM houdt hij zich bezig met diverse sociaal-maatschappelijke vraagstukken in Groningen en Drenthe, met name in het kader van brede welvaart en gezondheid.

Dit werk doet hij vanuit het idee dat beleidsmakers en bestuurders het leven van Groningers en Drenten alleen beter kunnen maken als ze echt begrijpen wat er speelt. Dat helder maken is wat inwoners en professionals belangrijk vinden. Deze inzichten is wat er achter de verschillende, regionale uitdagingen schuilgaat en wat nodig is voor een succesvolle aanpak.

Dat vraagt om een doortastende houding met een gezonde dosis nuchterheid en realisme, maar ook om een open blik en een luisterend oor. Waarheidsgetrouw werken draait immers niet alleen om de harde cijfers en de logische argumenten, maar ook om de bereidheid gevoelens, behoeftes en belangen van alle belanghebbenden te kennen en mee te wegen.

Voordat Herbert begon bij CMO STAMM heeft hij als wetenschappelijk onderzoeker en docent gewerkt in Leiden en Nijmegen. Later heeft hij ervaring opgedaan als beleidsadviseur in Den Haag, bij zowel de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) en de Sociaal-Economische Raad (SER).

Herbert zijn roots liggen in Groningen en Drenthe. Daarin vindt hij zijn drijfveren om zich in te zetten voor deze regio. Daar ligt immers de basis voor het geluk, het welzijn en de gezondheid van de mensen.

Contact.

  • Herbert Rolden

  • onderzoeker

  • 06 51 85 64 40

  • h.rolden@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X