Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Hesther de Graaff

Hesther de Graaff

Door haar enthousiasme, betrokkenheid en oog voor de klant is Hesther iemand die bij veel projecten betrokken is. Ze schakelt makkelijk tussen visie, strategie en uitvoering. Hesther heeft een brede interesse en kan snel inspelen op wat er op haar pad komt. Door haar persoonlijkheid zorgt ze voor inspiratie, positieve energie en creativiteit.

Hesther heeft veel ervaring op het gebied van Marketing en Communicatie. Op het snijvlak van strategie en tactiek is ze op haar best. Maar ook in de uitvoer kan ze in korte tijd veel voor elkaar krijgen. Als Customer Experience Marketeer heeft ze jarenlang bij een grote zorgverzekeraar gewerkt waarbij ze zich vooral gericht heeft op klantinzichten- en tevredenheid, positionering, ontwikkeling van proposities en de vertaling naar communicatieconcepten. Binnen CMO STAMM zet ze deze kennis en ervaring dan ook graag in.

“Ik ben intrinsiek gemotiveerd te werken bij een organisatie met veel maatschappelijke kennis en impact. Het geeft mij energie en inspiratie bezig te zijn met nieuwe ideeën en het opzetten van de marketing- en communicatiestrategie van de organisatie. Ik vind het leuke van mijn werk dat ik op allerlei thema’s betrokken ben en hier vanuit mijn kennis, ervaring en ‘marketing- mindset’ dan net die andere blik kan toevoegen;). Er gebeurt veel en effectieve communicatie is in alles wat we doen van groot belang. Met mijn energie en visie probeer ik mensen te betrekken en zo gezamenlijk het beste resultaat te krijgen!”

Contact.

  • Hesther de Graaff

  • Marketing Communicatie Manager

  • 06 518 564 40

  • h.degraaff@cmostamm.nl

  • linkedin
  • twitter

Deel deze pagina.

© 2021 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X