Iris Gietema

Iris Gietema

profielfoto Iris Gietema

Iris vindt het interessant om te ontdekken hoe individuen zich gedragen en voelen in de sociale wereld. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat elk mens zich prettig voelt in de maatschappij.

Iris heeft onlangs haar masterstudie sociale psychologie aan de RuG met succes afgerond. Van juni t/m december 2019 heeft ze een werkervaringsplaats als onderzoeker/adviseur in het flexteam Armoede en schuldhulpverlening.

Haar studieloopbaan is begonnen op het mbo, vervolgens heeft ze zich opgewerkt naar het wo. Hierdoor heeft ze laten zien gedreven te zijn en in kansen en mogelijkheden te denken. Sociale psychologie is Iris haar passie. Ze vindt het interessant om te ontdekken hoe individuen zich gedragen en voelen in de sociale wereld. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat elk mens zich prettig voelt in de maatschappij. Door zich bezig te houden met onderzoek en advies hoopt ze hieraan een steentje te kunnen bijdragen.

Tijdens haar studie heeft Iris, naast het verrichten van onderzoek, vele ervaring opgedaan in het coachen/trainen van studenten. Het geeft haar energie om iets te kunnen betekenen in het leerproces van anderen. Door haar psychologische achtergrond kijkt Iris graag naar de mens achter de cijfers. Van kwalitatief onderzoek gaat haar hart dan ook sneller kloppen!

Bij CMO STAMM zal Iris zich voornamelijk bezighouden met de living labs op het gebied van nazorg in de schuldhulpverlening, het organiseren van een CMO STAMM Academie en met kwalitatief onderzoek naar ervaringen met instanties.

Contact.

  • Iris Gietema MSc

  • onderzoeker/adviseur

  • i.gietema@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2019 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

X