Jan List

Jan List

Met veel optimise alle vragen beantwoorden.

Jan staat in het leven met veel optimisme, zowel intern voor de collega’s als extern voor de klanten en is altijd bereid om vragen te beantwoorden.

Hij houdt van orde en netheid. Dit brengt natuurlijk het beroep met zich mee. In de avonduren heeft Jan een opleiding Basiskennis Boekhouden gevolgd en daarna Praktijk Diploma Boekhouden.
Na bij verschillende bedrijven gewerkt te hebben als medewerker financiën is Jan in oktober 2003 begonnen als medewerker financiën bij CMO Groningen en nu bij CMO STAMM.

 

Contact.

  • Jan List

  • financieel medewerker

  • 06 135 821 14

  • j.list@cmostamm.nl

Deel deze pagina.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X