Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Jessy Snip

Jessy Snip

De connectie tussen mensen en hun omgeving staat centraal.

Jessy heeft de masters sociale psychologie en culturele geografie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studies heeft zij genoten van het doen van onderzoek, met name van de ontwikkeling van een onderzoeksvraag naar een passende onderzoeksmethode. In beide studies stond de connectie tussen mensen en hun omgeving centraal. Wat zorgt ervoor dat mensen zich fijn voelen op de plek waar ze zijn? En welke aspecten van de omgeving hebben een invloed op het welbevinden en het gedrag van mensen? Dat zijn vragen waar Jessy zich graag mee bezig houdt.

Tijdens haar studie culturele geografie heeft zij kwantitatief onderzoek gedaan naar de woonredenen en tevredenheid van inwoners van nieuwbouwwijken. Hierin heeft ze haar kennis van psychologische processen kunnen combineren met aspecten uit de fysieke ruimte.

Als onderzoeker bij CMO STAMM is Jessy actief bij verschillende projecten op het gebied van armoede en zorg. Zij zet zich graag in om relevante data te verzamelen en deze op een waardevolle manier in beeld te brengen.

Contact.

  • Jessy Snip MSc

  • onderzoeker

  • 06 460 814 44

  • j.snip@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X