Jessy Snip

Jessy Snip

Wat zorgt ervoor dat mensen zich fijn voelen op de plek waar ze zijn? En welke aspecten van de omgeving hebben een invloed op het welbevinden en het gedrag van mensen? Dat zijn vragen waar Jessy zich graag mee bezig houdt.

Jessy heeft de masters sociale psychologie en culturele geografie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studies heeft zij genoten van het doen van onderzoek, met name van de ontwikkeling van een onderzoeksvraag naar een passende onderzoeksmethode. In beide studies stond de connectie tussen mensen en hun omgeving centraal. Wat zorgt ervoor dat mensen zich fijn voelen op de plek waar ze zijn? En welke aspecten van de omgeving hebben een invloed op het welbevinden en het gedrag van mensen? Dat zijn vragen waar Jessy zich graag mee bezig houdt.

Tijdens haar studie culturele geografie heeft zij kwantitatief onderzoek gedaan naar de woonredenen en tevredenheid van inwoners van nieuwbouwwijken. Hierin heeft ze haar kennis van psychologische processen kunnen combineren met aspecten uit de fysieke ruimte.

Tijdens haar werkervaringsplek op de afdeling onderzoek zal Jessy zich voor verschillende projecten op het gebied van monitoren en onderzoeken inzetten.

Contact.

  • Jessy Snip

  • onderzoeker

  • j.snip@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2019 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

X