Lisette Trinks-Spendel

Lisette Trinks-Spendel

Gestructureerd, met humor en echte aandacht doorvragen tot de kern.

Een resultaatgerichte aanpak en een positieve instelling kenmerken Lisette. Ze stuurt graag mensen en processen aan en doet dat op een accurate en plezierige wijze. Gestructureerd, met humor en echte aandacht spreekt zij mensen aan en vraagt door tot de kern. Snel en klantgericht werken zijn voor haar vanzelfsprekendheden.

Lisette stuurt op kaders en resultaten en coacht op het proces. Tijdens de procesbegeleiding zet zij de expertise van anderen in en bereikt hiermee betrokkenheid en draagvlak.
Lisette heeft ruime ervaring als manager, in zowel de profit- als de non profit sector, maar ook als consultant in de werving en selectie. Daarnaast heeft zij gewerkt als kwaliteitscoördinator en beleidsmedewerker jeugd bij een gemeente. Na haar opleiding Facilitaire Dienstverlening volgde ze diverse management- en commerciële trainingen. In 2013 volgde zij de opleiding creatief denken in Barcelona.

Zij werkt met passie aan diverse onderwerpen binnen het brede terrein van jeugdbeleid. Als procesbegeleider werkt Lisette voor gemeenten en organisaties die betrokken zijn bij de transitie en transformatie van de jeugdzorg.

 

Contact.

  • Lisette Trinks-Spendel

  • adviseur

  • 06 135 814 71

  • l.trinks@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X