Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Marleen Meijer

Marleen Meijer

Waar de energie is, kun je zichtbare slagen maken.

Marleen is iemand die mensen, organisaties en netwerken verbindt. Ze heeft ruime werkervaring in de profit- en non-profit sector, waardoor ze brede kennis en ervaring kan inzetten. Kenmerkend voor haar werkwijze is de gestructureerde, heldere, resultaatgerichte aanpak. Ze heeft oog voor verschillende belangen van mensen en weet deze te smeden tot een gezamenlijk belang, dus ‘samen op weg, samen resultaat’. Met haar ondernemingszin ziet zij binnen projecten en processen kansen en inspireert mensen om verder te kijken en mogelijkheden te zien. Daarnaast enthousiasmeert ze mensen en coacht hen om eigen kwaliteiten en krachten in te zetten. Uitgangspunt voor haar aanpak is: structurele oplossingen die in de praktijk werken.

Door haar ruime ervaring als projectleider, procesmanager en coach is Marleen in staat zich in allerlei complexe situaties en projecten te bewegen. De afgelopen jaren heeft zij verschillende projecten gedaan op het gebied van anti-discriminatie, jeugdzorg en onderwijs. Op dit moment is Marleen als procesbegeleider betrokken bij de hervorming langdurige zorg (HLZ) in Drenthe. Kennis delen, toetsen en verbinden is van groot belang om zo’n complexe transitie duurzaam te laten slagen. “Verbinden en verknopen” is het motto waar Marleen blij en enthousiast van wordt. Waar de energie is, zichtbare slagen maken.

Talenten: klantgericht, oog voor nuances en verschillende invalshoeken, complexe processen sturen en leiden, doortastend en verbinden.

Marleen heeft een gezondheidszorg gerelateerde opleiding aan de Hanzehogeschool Groningen gevolgd. Daarna heeft zij een opleiding in Management, NLP Coaching en een Post-HBO opleiding Management, Kwaliteit en Organisatie afgerond.

 

Contact.

  • Marleen Meijer

  • adviseur

  • 06 12 69 22 14

  • m.meijer@cmostamm.nl

  • linkedin

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2023 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

X