Maud Diemer

Maud Diemer

Flexibel meedenken zorgt ervoor dat opdrachten blijven aansluiten bij de wensen van een opdrachtgever.

Maud is iemand die graag inspireert en ontwikkelingen en project ideeën in gang zet. Sterke punten zijn onder andere haar doortastendheid en het vermogen om processen in gang te zetten. Dit wordt gecombineerd met schrijftalent, creativiteit en resultaatgerichtheid. Ze is verder een snelle en efficiënte werker en goed in staat mensen en processen aan te sturen. Haar werkwijze kenmerkt zich door flexibel mee te denken, zodat een opdracht blijft aansluiten bij de vragen en wensen van de opdrachtgever.

Maud studeerde Bedrijfskunde aan de Rijkuniversiteit Groningen.

Bij CMO STAMM houdt ze zich bezig met verschillende thema’s: Burgerkracht, Vluchtelingen, Armoede & Schulden en het schrijven van Europese subsidieaanvragen. Ook heeft ze specifieke ervaring met projecten op het gebied van vrijwilligerswerk, sociaal ondernemerschap, informele zorg en armoede. Maud fungeert sinds 2018 als kwartiermaker voor landelijke programma’s Schouders Eronder en Moedige Dialoog. Zij is trekker van de Moedige Dialoog Groningen.

Nieuwsgierig? Bel/mail voor een afspraak.

Contact.

Deel deze pagina.

Gerelateerd.

© 2020 CMO STAMM - Disclaimer - Privacyverklaring

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.

X